آخرین وضعیت انتخابات در عراق با رونمایی از ائتلاف‌های جدید عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده/رابطه راهبردی ایران و روسیه ریشه در اعتماد متقابل دارد ترامپ مدعی نابودی یک زیردریایی حامل مواد مخدر به سمت آمریکا شد گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر درباره روابط دوجانبه و تحولات جهانی نتانیاهو: جنگ غزه تمام نشده؛ در سوریه خواهیم ماند حماس ۴۰ نفر را برای اداره غزه معرفی کرد آتش‌سوزی مهیب نفتکش گاز مایع در سواحل یمن؛ ۲ خدمه مفقود شدند خبرنگار: چه کسی بوداپست را به عنوان محل دیدار پوتین و ترامپ انتخاب کرده؟ سخنگوی کاخ سفید: مادرت! نتانیاهو: نگاه ما به ایران دوخته شده است حماس با تشکیل کمیته اداره غزه موافقت کرد نتانیاهو دستور بسته شدن گذرگاه رفح را صادر کرد پایان قطعی بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت سازمان ملل نفتکش مورد حمله توسط زیردریایی آمریکا، ارتباطی با ناوگان کشتیرانی ایران ندارد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ پیام معاون حقوقی وزارت خارجه درباره مقابله با اسنپ‌بک

پافشاری نتانیاهو بر ادامه طرح جنجالی علی‌رغم اعتراضات

نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی بر ادامه طرح جنجالی اصلاحات قضائی، علی‌رغم تظاهرات‌های گسترده در فلسطین اشغالی تأکید کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 24
کد خبر: ۱۷۷۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی روز پنجشنبه، علی‌رغم اعتراضات به طرح جنجالی اصلاحات قضائی تأکید کرد که اجرای این طرح را متوقف نخواهد کرد.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «ما مصمم به پیشبرد طرح مسئولانه اصلاحات قضائی هستیم.»

 

رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند وزیر جنگ این رژیم بعد از صحبت کردن با نتانیاهو سخنرانی خود در مخالفت با طرح جنجالی اصلاحات قضائی را به تعویق انداخته است.

 

علی‌رغم اعتراضات گسترده به این طرح که وارد سومین ماه خود شده است کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی)، دوشنبه شب (۱۳ مارس)، پس از چندین ساعت مناقشه، در قرائت اول خود، با ۶۱ رأی موافق و ۵۱ رأی مخالف با لایحه اصلاح قضائی مد نظر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم موافقت کرد. لایحه اصلاحات قضایی برای تصویب نهایی و اجرا، نیازمند، دو قرائت دیگر در کنست است.

 

در مقابل معترضان خواستار توقف پروسه تصویب آن در پارلمان هستند زیرا این لایحه از دید آن‌ها نوعی «کودتا» است. طرح اصلاحات قضائی خواستار کاهش اختیارات دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی و در مقابل افزایش اختیارات قوه مجریه و مقننه است.

 

به گفته منتقدان نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند.

 

این در حالی است «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی پیشتر درباره فروپاشی این رژیم هشدار داده و گفته بود: «ما به سمت نقطه بی‌بازگشت در حرکت هستیم. باید از اصلاحات قضایی دست برداریم»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار