کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

لیبرمن: نتانیاهو جلوی نصرالله، موش و برای معترضان، شیر می‌شود

لیبرمن: نتانیاهو جلوی نصرالله، موش و برای معترضان، شیر می‌شود وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی ضمن حمله شدید به نخست وزیر این رژیم، تأکید کرد که وی توان بازدارندگی تل‌آویو را از بین برده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 24
کد خبر: ۱۷۷۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، «آویگدور لیبرمن» رئیس حزب افراطی «اسرائیل بیتُنا» و وزیر جنگ سابق رژیم موقت صهیونیستی شامگاه پنجشنبه شدیداً از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم انتقاد کرد.

 

لیبرمن در انتقادات گفت که نتانیاهو در برابر «سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان و «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت حماس در نوار غزه، مثل موش است که در زبان عبری به ضعف او اشاره دارد.

 

خبرگزاری سوا به نقل از وی نوشت: «او (نتانیاهو) توانایی بازدارندگی اسرائیل را از بین می‌برد، اکنون در قبال دوستان خود در [حزب] لیکود، مانند شیر رفتار می‌کند».

 

این سیاستمدار صهیونیست با بیان اینکه رفتار نتانیاهو شرم‌آور است، تصریح کرد: «درگیری کنونی در جامعه اسرائیل، بین چپ و راست نیست، بلکه بین کسانی است که در ارتش خدمت می‌‌کنند و مالیات می‌دهند و کسانی که با همپیمانان خود برای صندلی [ریاست] له له می‌زنند و حاضرند بری حمایت از آنان، همه ارزشهای خود را بفروشند».

 

لیبرمن اخیرا هم با اشاره به اینکه نتانیاهو از ایران خطرناک تر است، گفت: «من به تظاهرات می‌آیم و اعضای کنست ما نیز به تظاهرات در سراسر کشور می‌آید. هفته آینده تظاهرات‌های بیشتری در راه خواهد بود. اما موضوع این نیست. یائیر لوین آتش‌افروز و دیگر و نه نتانیاهو این طرح دیوانه‌وار را رهبری می‌کنند».

 

وی با اشاره به این موارد ادامه داد: «اوضاع بسیار وخیم است. من چیزهایی را بارها خواندم که افرادی که با نتانیاهو کار می‌کنند، می‌گویند. تمام چیزهایی که مقام‌های ارشد از مقام‌های امنیتی گرفته تا مقام‌های مالی را بررسی کردم. وقتی چیزهایی که آن‌ها می‌گویند را می‌خوانید، تنها نتیجه این است که بزرگترین خطر برای اسرائیل نه ایران است، نه حزب الله، نه حماس بلکه بنیامین نتانیاهو است».

 

چند هفته است که شهرک‌نشین‌های صهیونیست علیه اصلاحات قضایی نتانیاهو در سراسر اراضی اشغالی تظاهرات‌ گسترده برپا می‌کنند. با این حال، نتانیاهو در اولین مصاحبه خود با یک روزنامه خارجی از زمان آغاز تظاهرات گسترده علیه اصلاحات قضایی او در پاسخ به سؤالی درباره وسعت اعتراضات در سرزمین اشغالی گفت: «من می‌گویم اعتراضات نشان می‌دهد که دموکراسی ما چقدر مستحکم است».

 

علی‌رغم اعتراضات گسترده به طرح جنجالی کابینه نتانیاهو که از آن تحت عنوان «کودتای قضایی یاد می‌شود و وارد سومین ماه خود شده است کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی)، دوشنبه شب (۱۳ مارس)، پس از چندین ساعت مناقشه، در قرائت اول خود، با ۶۱ رأی موافق و ۵۱ رأی مخالف با لایحه اصلاح قضائی مد نظر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم موافقت کرد. لایحه اصلاحات قضایی برای تصویب نهایی و اجرا، نیازمند، دو قرائت دیگر در کنست است.

 

در مقابل معترضان خواستار توقف پروسه تصویب آن در پارلمان هستند زیرا این لایحه از دید آن‌ها نوعی «کودتا» است. طرح اصلاحات قضائی خواستار کاهش اختیارات دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی و در مقابل افزایش اختیارات قوه مجریه و مقننه است.

 

به گفته منتقدان نتانیاهو که از سال‌ها پیش به اتهام فساد، رشوه و خیانت در امانت تحت محاکمه قضایی قرار دارد، بنا دارد با آنچه آن را «اصلاح نظامی قضایی» نامیده، از محاکمه فرار کند.

 

این در حالی است «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی پیشتر درباره فروپاشی این رژیم هشدار داده و گفته بود: «ما به سمت نقطه بی‌بازگشت در حرکت هستیم. باید از اصلاحات قضایی دست برداریم»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار