مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

رایزنی ضد ایرانی نتانیاهو با وزیر کشور انگلیس همزمان با تظاهرات ۶۳۰ هزار نفری

همزمان با سرکوب تظاهرات ضد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی، او در لندن با وزیر کشور انگلیس درباره موضوعاتی از جمله ایران و تقویت همکاری‌های امنیتی دو طرف رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی که به لندن سفر کرده، بامداد یکشنبه با «سوئلا براورمن» وزیر کشور انگلیس دیدار کرد.

 

دفتر نخست‌وزیری تل‌آویو طی بیانیه‌ای ضمن اعلام این خبر، گفت که نتانیاهو و براورمن درباره موضوعات مهمی از جمله ایران، تروریسم و تقویت همکاری‌های امنیتی تل‌آویو با لندن مخصوصا در حوزه سایبری صحبت کردند.

 

طبق گزارش وبگاه «تایمز اسرائیل»، براورمن هم درباره دیدار با نخست‌وزیر رژیم کودک‌کُش صهیونیستی توئیت کرد که درباره «منافع امنیتی مشترک» و «همکاری برای امن نگه داشتن» دو طرف رایزنی کرده است.

 

این در حالی است که حداقل۶۳۰ هزار صهیونیست از شامگاه شنبه با حضور در خیابان‌های شهرهای مختلف فلسطین اشغالی، به سیاست‌های کابینه نتانیاهو اعتراض کرده و خواستار استعفای او شدند.

 

به نوشته رسانه‌های عبری‌زبان، پلیس رژیم صهیونیستی نیز با استفاده از تجهیزات ضد شورش از جمله خودروهای آب‌پاش، گاز اشک‌آور و نیروهای اسب‌آور به تظاهرات ضدنتانیاهو حمله کرده و سعی در متفرق نمودن آنها داشت.

 

بر این اساس، نیروهای امنیتی این رژیم همچنین حداقل ۴۴ معترض را به دلیل برهم‌زدن نظم عمومی و تلاش برای بستن خیابان‌ها در تل‌آویو و قدس اشغالی بازداشت کردند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار