ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست  جاسوس اسرائیل در غزه اعدام شد / ماموریت ویژه او چه بود؟

طالبان: هیچ شهروند آمریکایی در افغانستان زندانی نیست

پس از اظهارات وزیر خارجه آمریکا مبنی بر تلاش واشنگتن برای آزادی چند شهروند این کشور در زندان‌های افغانستان، سخنگوی طالبان اعلام کرد هیچ تبعه آمریکایی در زندان‌های افغانستان به‌سر نمی‌برد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 25
کد خبر: ۱۷۷۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ذبیح‌الله مجاهد»، سخنگوی طالبان گفت که هیچ شهروند آمریکایی در افغانستان زندانی نیست.

 

به‌تازگی آنتونی بلینکن، وزیر خارجه‌ آمریکا در اظهارنظری گفته بود که این کشور تلاش دارد تا چند شهروند آمریکایی‌ که در بازداشت طالبان هستند را آزاد کند.

 

وی که در مورد خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان در کنگره سخن می‌گفت، تصریح کرد که مقامات طالبان «چندین آمریکایی» را بازداشت کرده‌اند.

 

سخنگوی طالبان اما در گفت‌وگو با طلوع‌نیوز خاطرنشان کرد که هیچ شهروند آمریکا در افغانستان در زندان نیست و به‌تازگی نیز هیچ آمریکایی بازداشت نشده است.

 

به‌گفته‌ بلینکن، حدود ۱۷۵ نفر که تابعیت ایالات متحده را دارند در افغانستان حضور دارند.

 

وزیر خارجه آمریکا افزود که ۴۴ نفر از این افراد آماده‌ خروج از افغانستان هستند./فارس

 

ارسال نظر