واکنش طالبان به تهدیدات کنگره آمریکا-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

واکنش طالبان به تهدیدات کنگره آمریکا

سخنگوی طالبان در واکنش به تهدیدات کنگره آمریکا برای افزایش تحریم‌ها و اقدامات سختگیرانه علیه کابل گفت زمان اعمال فشار گذشته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به نامه‌ «مایکل مک‌کال» رئیس کمیته‌ روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا و درخواست برای افزایش تحریم‌ها علیه کابل گفت: زمان اعمال فشار گذشته است و سخنان این‌چنینی نتیجه‌ مثبت نخواهد داشت.

 

مجاهد به «رادیو آزادی» گفت که فشار و محدودیت راه حل نیست، بلکه در عوض باید مسائل از راه‌ گفتگو مورد بحث قرار گیرد.

 

مک‌کال 12 اسفند در نامه‌ای به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا نوشته بود دولت بایدن علیه اقدامات تحدیدی(چالش برانگیز) طالبان برای زنان و دختران سکوت کرده است و خواستار افزایش تحریم‌ها و اقدامات سختگیرانه علیه کابل شده بود.

 

سخنگوی طالبان در واکنش به این اظهارات گفت: وقت و زمان اعمال فشارها گذشته است. بهتر است همه موضوعات از راه گفتگو و دیپلماسی حل شود. راهی که آن‌ها (مقام‌های آمریکایی) اختیار کرده‌اند، درست نیست. ما باید از راه گفتگو مشکلات را حل کنیم و این حرف‌های آن‌ها درست نیست و نتیجه‌ مثبت نخواهد داشت.

 

پیش از این نیز «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بر لزوم بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به روی زنان و دختران افغان تأکید کرده و آن را بر روابط بین کابل و واشنگتن تأثیرگذار دانسته بود.

 

ند پرایس در یک نشست خبری با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید در افغانستان در ماه آینده گفت: ما به دقت زیر نظر داریم تا ببینیم ماه آینده چه اتفاقی می‌افتد، زمانی که انتظار داریم مدارس افغانستان بازگشایی شوند. ما از طالبان می‌خواهیم که به زنان و دختران اجازه دسترسی به آموزش و مشارکت کامل در جامعه را بدهد.

 

وی همچنین تأکید کرد که عدم بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها به روی دختران و زنان افغان تأثیر قابل توجهی بر تعامل واشنگتن با نمایندگان طالبان داشته است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده