مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود

آیت الله رئیسی: دولت خود را ملزم می‌داند با تلاش بی‌وقفه برای مهار تورم گام بردارد

رئیس جمهوردر نخستین جلسه هیات دولت در سال جدید، با اشاره به محور مهم «مهار تورم» در بیانات رهبر انقلاب گفت: دولت خود را ملزم می‌داند با تلاش بی‌وقفه و بیشتر از گذشته برای مهار تورم و در جهت تحقق شعار سال گام بردارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر روز یکشنبه (6 فروردین) در نخستین جلسه هیئت دولت در سال ۱۴۰۲، از عنایت‌ها و حمایت‌های مقام معظم رهبری و سخنان راهبردی ایشان در آغاز سال جدید قدردانی و تأکید کرد: دولت به عنوان مخاطب اصلی و مجری فرامین رهبر فرزانه انقلاب همه تلاش خود را در جهت بهبود وضع موجود و خدمت‌رسانی بیشتر به مردم و همچنین امیدآفرینی در جامعه به کار خواهد گرفت.

 

رئیس جمهور «تحول» را مهم‌ترین محور بیانات رهبر معظم انقلاب عنوان و تاکید کرد: دولتمردان تلاش خواهند کرد، با تقویت نقاط قوت و شناسایی و برطرف کردن نقاط ضعف وضع موجود را اصلاح و مطالبه تحول رهبری را محقق کنند.

 

وی با اشاره به محور مهم «مهار تورم» در بیانات رهبر معظم انقلاب و آثار مخرب تورم در ایجاد ناترازی و بی‌عدالتی در جامعه گفت: دولت خود را ملزم می‌داند با تلاش بی‌وقفه و بیشتر از گذشته برای مهار تورم و در جهت تحقق شعار سال گام بردارد.

 

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش شاخص‌های خوب به دست آمده در زمینه رشد اقتصادی و همچنین تولید، اشتغال و دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۱ را که شعار سال هم بود، از توفیقات دولت دانست و بر لزوم تبیین این توفیقات برای مردم تاکید کرد.

 

رئیس جمهور در همین زمینه کسری و ناترازی بودجه را از مصائب کشور در گذشته عنوان کرد و از تلاش‌های صورت گرفته همکاران دولت در سال گذشته برای تنظیم منابع و مصارف به نحوی که استقراضی از بانک مرکزی صورت نگرفت و در پایان سال هم کسری بودجه به وجود نیامد، تشکر کرد.

 

رئیسی در خصوص مشکل بوجود آمده در پرداخت حقوق اسفند فرهنگیان در روزهای پایانی سال گذشته، اظهار داشت: اجرای نادرست طرح خوب رتبه‌بندی معلمان در آخر سال کام معلمان عزیز را تلخ کرد که تدابیری برای حل موضوع اتخاذ شد، اما موضوع باید تا حصول نتیجه با جدیت بررسی و پیگیری شود تا اگر سوءمدیریتی وجود داشته حتماً با قاطعیت با آن برخورد شود.

 

رئیس جمهور در ادامه وزارت جهادکشاورزی را مکلف کرد پول محصولات خریداری شده از کشاورزان را به موقع پرداخت کنند و همچنین سازمان برنامه و بودجه را مأمور کرد با توجه به تغییراتی که در لایحه بودجه ۱۴۰۲ ارائه شده از سوی دولت صورت گرفته، متمم و اصلاحیه آن را هر چه سریع‌تر تدوین کند تا به مجلس ارسال شود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار