دفتر آیت‌الله سیستانی: استفاده از تصاویر مرجعیت در اماکن عمومی ممنوع است المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند اعلام بسیج عمومی گروه مقاومت «اولی البأس» برای آزادسازی سوریه هشدار نخست وزیر هند به پاکستان درگیری بین نیرو‌های الجولانی و «قسد» در منبج سفر سطح بالای ایال زامیر به آمریکا لغو شد ویتکاف این هفته در مسکو خواهد بود رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود

عمار الحکیم: جنگ اقتصادی علیه ایران، سخت‌تر از دیگر کشورهاست

رهبر جریان الحکمة عراق، با تأکید بر حمایت از تهران، تصریح کرد که جنگ اقتصادی نه تنها با جمهوری اسلامی ایران بلکه با چین و دیگر کشورها راه افتاده است؛ هر چند این جنگ با ایران سخت‌تر و همه جانبه‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر ، «عمار الحکیم» رهبر جریان الحکمة عراق بار دیگر بر حمایت از جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

الحکیم در گفت‌وگو با پایگاه خبری «ناس» تأکید کرد که «جمهوری اسلامی ایران در دشوارترین شرایط در کنار عراق ایستاد و ما این موضع ایران را از یاد نمی‌بریم و نادیده نمی‌گیریم».

 

دفتر رسانه‌ای الحکیم به نقل از وی گزارش داد که «در دیدگاه‌ها، اندیشه‌ها و تصمیم‌گیری‌های خود مستقل هستیم و همواره باید با نگاه به اشتراکات عمل کرد و نه تفاوت‌ها».

وی ادامه داد: «جمهوری اسلامی ایران مانند دیگر کشورها، منافعی در عراق و منطقه دارد. کشورها نهادهای خیریه نیستند. ما باید منافع خود را با جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها در چارچوب منافع ملی عراق دنبال کنیم».

 

الحکیم درباره احتمال وقوع جنگ در منطقه خاورمیانه، تصریح کرد: «جنگ اقتصادی نه تنها با جمهوری اسلامی ایران بلکه با چین و دیگر کشورها راه افتاده است؛ هر چند این جنگ با ایران سخت‌تر و همه جانبه‌تر است، اما به نظر ما هیچ طرفی خواهان جنگی فراگیر نیست؛ چون ویرانی‌های آن به منطقه خاورمیانه محدود نمی‌شود، بلکه به همه جهان کشیده می‌شود».

 

رهبر جریان الحکمة در مورد نقش عراق نیز اعلام کرد که «ما از آغاز استراتژی "عراق میانجی" را مطرح کردیم و بر این باوریم که عراق می‌تواند این نقش را ایفا کند، اما رهبران گروه‌های سیاسی و رسمی در این باره اختلاف نظر دارند».

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر مهم این است که عراق درگیر این نزاع نشود، در عین حال اظهار داشت که «این مسئله به این معنی نیست که عراق بی‌طرف و بیرون از گود بماند، بلکه باید عراق بر اساس آنچه که منافع ملی و وجدان انسانی ایجاب می‌کند وارد عمل شود».

 

الحکیم درباره روابط عراق با کشورهای همسایه تصریح کرد که «روابط ما با کشورهای عربی پیرامون ضروری و اساسی است و همیشه می‌کوشیم که درراستای منافع عراق و جهان عرب آن را تقویت کنیم. بسیاری از کشورهای عربی برای سفر به این کشورها از ما دعوت کرده‌اند و در پی پذیرش برخی از این دعوت‌ها هستیم، البته بعد از هماهنگی با دولت و مجلس».

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار