واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

گزارش ظریف از دیدار با شخصیت‌ها و نمایندگان اقلیت‌های دینی عراق

وزیر امور خارجه ایران در توئیتر گزارشی از سفرش به عراق و فعالیت‌ها و دیدارهایش در این کشور ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۵ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 15
کد خبر: ۲۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در نخستین توئیت نوشت: «گردش در عراق همیشه خوشایند است. دیروز افتخار دیدار با نخست‌وزیر عادل عبدالمهدی و وزیر خارجه محمد علی الحکیم برای بحث درباره نحوه توسعه بیشتر روابط دوجانبه از جمله تجارت را داشتم. درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله یمن و سوریه هم تبادل نظر کردیم.

 

ظریف در توئیتی دیگر درباره دیدار با مقام‌های جریان‌های مختلف عراق توضیح داد و نوشت: «علاوه بر این، از بخت مناسب برای تبادل دیدگاه‌ با رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی، عمار الحکیم و سایر رهبران سرشناس عراقی- از ایاد علاوی گرفته تا دوستانی از ائتلاف‌های نصر و صدر- برخوردار شدم.» 

 

وی سپس درباره سخنرانی‌اش در کنفرانس تجارت مشترک ایران و عراق نوشته است: « امروز من همراه با ۶ وزیر عراقی برای صدها نفر از شرکت‌کنندگان در کنفرانس تجارت مشترک ایران-عراق سخنرانی و روش‌های توسعه محسوس تجارت و سرمایه‌گذاری دوجانبه را بررسی کردیم. با اجرای چشم‌انداز مشترک، افق دو برابر شدن حجم تجارت سالانه پیش رو است.»

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در توئیت بعدی به دیدارش با شخصیت‌ها و نمایندگان اقلیت‌های دینی عراق اشاره کرد: «همانند سفرهای قبلی‌ام، افتخار داشتم از فرصت برای تعامل با نمایندگان بازیگران متعدد در موزائیک غنی عراق اعم از مسیحی‌ها، یزیدی‌ها، صائبی‌ها، ترکمن‌ها، کردهای فیلی و اعضای وقف سنی استفاده کنم.»

 

ارسال نظر