حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

احتمال نشست چهارجانبه ایران، روسیه، ترکیه و سوریه در مسکو

یک دیپلمات روس از احتمال برگزاری نشست چهارجانبه بین مقام‌های ایرانی، روسی، ترکیه‌ای و سوری در مسکو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 27
کد خبر: ۱۷۷۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر خارجه فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) گفت معاونان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران، روسیه، ترکیه و سوریه احتمالاً در اوایل ماه آوریل در مسکو رایزنی‌هایی داشته باشند.

بوگدانوف پیش از این نیز گفته بود: «هنوز روی هیچ چیز توافق نکرده‌ایم، بنابراین چیزی برای به تعویق انداختن وجود ندارد. ما بر مبنای این واقعیت پیش می‌رویم که هر چه زودتر برگزار شود، بهتر است. اما همکاران ما، سوری‌ها، ترکیه‌ای‌ها و ایرانی‌ها برنامه‌های کاری و جدول زمانی خود را دارند. در حالی که تاریخ مشخصی وجود ندارد، به هماهنگی ادامه می‌دهیم».

«مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه هم از گفت‌وگوهای چهارجانبه در خصوص سوریه با مشارکت ترکیه، روسیه، ایران و سوریه در سطح معاونان وزیر خارجه ممکن است طی روزهای آتی خبر داده بود. به گفته وی، این نشست که قرار بود روزهای ۱۵ و ۱۶ مارس (۲۴ و ۲۵ اسفند) برگزار شود به زمان دیگری موکول شده و احتمال دارد طی روزهای آتی برگزار شود.

این نشست در مسکو به منظور آماده کردن فضا برای نشستی دیگر در سطح وزیران خارجه برگزار خواهد شد. مولود چاووش‌اوغلو وزیر خارجه ترکیه چهارشنبه هفته گذشته در نشست مطبوعاتی مشترک با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود گفت نشستی در پایتخت روسیه برگزار خواهد شد و نمایندگان وزیران خارجه سوریه، ترکیه، ایران و روسیه در آن شرکت خواهند کرد.

مقامات دفاعی دمشق و آنکارا اواخر سال گذشته میلادی پس از قطع روابط از سال ۲۰۱۱ برای اولین بار با یکدیگر دیدار کردند. این دیدار در ۲۸ دسامبر در مسکو برگزار شد و سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه، حلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه و علی محمود عباس وزیر دفاع سوریه در آن حضور داشتند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار