پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

احتمال نشست چهارجانبه ایران، روسیه، ترکیه و سوریه در مسکو

یک دیپلمات روس از احتمال برگزاری نشست چهارجانبه بین مقام‌های ایرانی، روسی، ترکیه‌ای و سوری در مسکو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 27
کد خبر: ۱۷۷۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر خارجه فدراسیون روسیه امروز (دوشنبه) گفت معاونان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران، روسیه، ترکیه و سوریه احتمالاً در اوایل ماه آوریل در مسکو رایزنی‌هایی داشته باشند.

بوگدانوف پیش از این نیز گفته بود: «هنوز روی هیچ چیز توافق نکرده‌ایم، بنابراین چیزی برای به تعویق انداختن وجود ندارد. ما بر مبنای این واقعیت پیش می‌رویم که هر چه زودتر برگزار شود، بهتر است. اما همکاران ما، سوری‌ها، ترکیه‌ای‌ها و ایرانی‌ها برنامه‌های کاری و جدول زمانی خود را دارند. در حالی که تاریخ مشخصی وجود ندارد، به هماهنگی ادامه می‌دهیم».

«مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه هم از گفت‌وگوهای چهارجانبه در خصوص سوریه با مشارکت ترکیه، روسیه، ایران و سوریه در سطح معاونان وزیر خارجه ممکن است طی روزهای آتی خبر داده بود. به گفته وی، این نشست که قرار بود روزهای ۱۵ و ۱۶ مارس (۲۴ و ۲۵ اسفند) برگزار شود به زمان دیگری موکول شده و احتمال دارد طی روزهای آتی برگزار شود.

این نشست در مسکو به منظور آماده کردن فضا برای نشستی دیگر در سطح وزیران خارجه برگزار خواهد شد. مولود چاووش‌اوغلو وزیر خارجه ترکیه چهارشنبه هفته گذشته در نشست مطبوعاتی مشترک با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود گفت نشستی در پایتخت روسیه برگزار خواهد شد و نمایندگان وزیران خارجه سوریه، ترکیه، ایران و روسیه در آن شرکت خواهند کرد.

مقامات دفاعی دمشق و آنکارا اواخر سال گذشته میلادی پس از قطع روابط از سال ۲۰۱۱ برای اولین بار با یکدیگر دیدار کردند. این دیدار در ۲۸ دسامبر در مسکو برگزار شد و سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه، حلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه و علی محمود عباس وزیر دفاع سوریه در آن حضور داشتند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار