کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

مسکو: از احیای روابط عربستان سعودی و سوریه استقبال می‌کنیم

معاون وزیر خارجه روسیه ضمن استقبال از احیای روابط بین سوریه و عربستان سعودی، تاکید کرد که مسکو خواهان عادی‌سازی سایر کشورهای عربی با دمشق است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 27
کد خبر: ۱۷۷۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل بوگدانوف»، معاون وزیر امور خارجه روسیه و نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا، امروز (دوشنبه، ۲۷مارس) از قصد عربستان سعودی و سوریه برای بازگشایی سفارت‌خانه های دو کشور استقبال کرد.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، بوگدانوف در این باره گفت: «این گام خوبی از سوی هر دو طرف است. تماس‌هایی وجود داشته و فکر می‌کنم تداوم خواهند یافت. ما از عادی‌سازی روابط سوریه با عربستان سعودی و سایر کشورهای عربی استقبال می‌کنیم».

معاون وزیر امور خارجه روسیه در پاسخ به سوالی درباره مشارکت مسکو در روند بازگشت روابط دمشق-ریاض تاکید کرد: ما همیشه با همه طرف‌ها به عنوان دوست و شریک همکاری می‌کنیم و خواهان عادی سازی روابط بین آن‌ها هستیم.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا، در بخش از تصریحات رسانه‌ای امروز خود از احتمال برگزاری نشست چهارجانبه بین مقام‌های ایرانی، روسی، ترکیه‌ای و سوری در مسکو خبر داد. او گفت: معاونان وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران، روسیه، ترکیه و سوریه احتمالاً در اوایل ماه آوریل در مسکو رایزنی‌هایی داشته باشند.

مسکو در حالی از بازگشت روابط دمشق و ریاض استقبال می‌کند که پیش‌تر منابع رسانه‌ای از توافق سوریه و عربستان سعودی برای بازگشایی سفارتخانه های دو کشور پس از چند روز از افتتاح کنسولگری عربستان در دمشق خبر داده بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر