نتانیاهو: برای مرحله بعدی از جنگ آماده می‌شویم تاکید وزیران خارجه مصر و بحرین بر لزوم تضمین پایداری توافق آتش‌بس در غزه رئیس جمهور الجزایر به نشانه اعتراض در نشست سران عرب حضور نمی‌یابد فؤاد حسین در قاهره: با کوچاندن فلسطینی‌ها از خاکشان مخالفیم گروسی: مشکلات با ایران را باید از طریق دیپلماتیک حل کنیم / ترامپ می‌خواهد به توافق برسد کشف تصاویر آزار و اذیت کودکان در حساب کاربری یک معلم ۶ کشته در پی تیراندازی در مقابل یک مسجد در ریف حماه واکنش عربستان به انسداد گذرگاه‌ها و توقف کمک‌ها به غزه طالبان: کشور‌های غربی در افغانستان به دنبال اهداف سیاسی هستند فون درلاین: فورا باید اروپا را دوباره مسلح کنیم رسانه عبری: یک بمب در مرکز تل‌آویو کشف شد گفتگوی زلنسکی و ملونی با محوریت طرح پایان جنگ اوکراین لیبرمن: مصر ساکنان غزه را در سینا جای دهد تل‌آویو یک اسرائیلی را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد کرملین: موضع اتحادیه اروپا درباره اوکراین تغییر خواهد کرد

خرازی: برخی از برنامه‌های هماهنگ کشور در زمینه روابط خارجی ناآگاهند

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی درباره سفرش به سوریه و لبنان گفت: برخی افراد از اخبار این سفر سوءاستفاده کرده و این سفر و سفرهای شمخانی را ناهماهنگ با وزارت خارجه تلقی کردند که نشان می‌دهد از برنامه‌های هماهنگ کشور در زمینه روابط خارجی ناآگاهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 27
کد خبر: ۱۷۷۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر «هماهنگی کامل» پیشبرد روابط خارجی کشور در حوزه‌های امنیتی، راهبردی و اجرایی، شرایط حاکم بر منطقه را نشانه‌ای از موفقیت سیاست خارجی ایران توصیف کرد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی پس از بازگشت از سفر به دمشق و لبنان گفت: این سفر که با هماهنگی وزارت امور خارجه به منظور برداشت‌های راهبردی از وضعیت این دو‌ کشور انجام شد، میزان تاثیرگذاری سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را بر منطقه نشان می‌داد.

وی تاکید کرد: حضور مجدد سفرای کشورهای عربی در دمشق نشان‌دهنده بازگشت ثبات به سوریه پس از جنگ ویرانگری است که از خارج مدیریت می‌شد.

رئیس شورا همچنین با اشاره به ارزیابی سفر به بیروت تصریح کرد: در لبنان نیز حزب الله به قدرتی تبدیل شده است که موجب شده رژیم صهیونیستی جرأت تجاوز به لبنان را از دست بدهد.

خرازی تاکید کرد: این شرایط موفقیت سیاست خارجی ایران را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به برخی بازتاب‌ها درباره سفر به این دو کشور گفت: متاسفانه برخی افراد از اخبار این سفر سوءاستفاده کرده این سفر و سفرهای آقای شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی (شعام) را ناهماهنگ با وزارت خارجه تلقی کردند که نشان می‌دهد از برنامه‌های هماهنگ کشورمان در زمینه روابط خارجی ناآگاهند.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: طبیعی است که حل مسائل عالی امنیتی با شعام و پیشنهاد راهبرد با شورای راهبردی و اجرای سیاست خارجی با وزارت خارجه است که در هماهنگی کامل انجام‌ می‌شود. طبعا اشاعه اینگونه تفسیرهای نادرست به مصلحت روابط خارجی کشور نیست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده