ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

رویترز: بایدن از نتانیاهو برای سفر به واشنگتن دعوت نکرده است

رویترز: بایدن از نتانیاهو برای سفر به واشنگتن دعوت نکرده است خبرگزاری رویترز به نقل از منبع مطلع خبر داد که رئیس جمهور آمریکا هیچ دعوتی از نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای سفر به واشنگتن انجام نداده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 28
کد خبر: ۱۷۷۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر این خبر در حالی منتشر می‌شود که «تام ندیس» سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی امروز (سه‌شنبه، ۲۸مارس) از سفر احتمالی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن در اوایل ماه آوریل خبر داد.

طبق گزارش شبکه خبری «آی‌۲۴»، سفیر آمریکا در تل‌آویو گفت: «این احتمال وجود دارد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل پس از عید فصح در اوایل ماه آوریل برای بازدید از کاخ سفید دعوت شود».

اظهارات تام ندیس در مصاحبه با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز، پس از آن اعلام شد که نتانیاهو از به تعویق افتادن پیش‌نویس طرح اصلاحات قضایی خبر داد. طرحی که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و دولت وی نسبت به آن ابراز نگرانی کرده بودند.

شبکه۱۳ رژیم صهیونیستی، شنبه (۱۱مارس) در گزارشی اعلام کرده بود که منابع آگاه از دفتر نخست وزیر تل‌آویو بر این باور هستند که او به یک شخصیت غیرمطلوب برای کاخ سفید تبدیل شده است.

خبرنگار شبکه۱۳ درباره گفت‌وگویش با این منبع آگاه از دفتر نتانیاهو توضیح می‌دهد: پس از اصرار بر سوال و ربط دادن آن به اصلاحات قضایی و قانع نشدن به پاسخ اولیه که دلایل متعددی برای آن وجود دارد، شخص نزدیک به نتانیاهو گفت که «شما باید از آمریکایی‌ها بپرسید که چرا نتانیاهو هنوز به واشنگتن دعوت نشده است!».

اما دولت بایدن امروز از تصمیم نتانیاهو برای به تعویق انداختن روند قانونگذاری این طرح، استقبال و در بیانیه‌ای اعلام کرد: کاخ سفید از بیانیه کابینه تل‌آویو برای توقف روند قانونگذاری این انقلاب حقوقی استقبال می‌کند.

در ادامه این بیانیه کاخ‌سفید آمده است: «ایالات متحده از رهبران اسرائیل می‌خواهد تا هر چه زودتر به یک راه‌حل دست یابند؛ جوامع دموکراتیک با موازنه‌ها و کنترل‌ها تقویت می‌شوند».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته، دوشنبه بعد از فشارهای فراوان و رایزنی‌های گسترده با رهبران ائتلافش، از توقف طرح جنجالی خود درباره سیستم قضایی این رژیم خبر داد و گفت: تصمیم گرفتم که طرح تغییرات در سیستم قضایی را متوقف کنم و به گفت‌وگو فرصت دهم.فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار