سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

تل‌آویو خطاب به باکو: باید با هم علیه ایران عمل کنیم

الی کوهن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در نشست خبری با همتای آذربایجانی خود به تکرار ادعاهای ضد ایرانی مسئولان صهیونیست پرداخت و مدعی شد که این رژیم همانند جمهوری آذربایجان، با تهدید ایران مواجه است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 29
کد خبر: ۱۷۷۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و رژیم صهیونیستی بعد از دیدار دوجانبه روز چهارشنبه (امروز) در فلسطین اشغالی، در یک نشست خبری مشترک شرکت کردند.

خبرگزاری ترند و دیگر رسانه‌های جمهوری آذربایجان خبر دادند که جیحون بایراموف وزیر خارجه این کشور در جریان سفر به فلسطین اشغالی با همتای صهیونیست خود دیدار کرد و پس از این دیدار، دو طرف نشست خبری مشترک ترتیب دادند.

بنا بر گزارش ترند، الی کوهن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در این نشست خبری به تکرار ادعاهای ضد ایرانی مسئولان صهیونیست پرداخت و مدعی شد که این رژیم همانند جمهوری آذربایجان، با تهدید ایران مواجه است.

وزیر خارجه تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه جمهوری آذربایجان، ادعاهای نخ نما و بی اساس صهیونیست‌ها درباره حمایت ایران از تروریسم را تکرار کرد و علیه برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران موضع گرفت.

الی کوهن مدعی شد: «(جمهوری) آذربایجان و اسرائیل درباره خطر ایران با هم اشتراک نظر دارند. ایران منطقه ما را تهدید و با حمایت و تامین مالی تروریسم در خاورمیانه بی‌ثباتی ایجاد می‌کند. ما باید با هم علیه ایران عمل کنیم. نباید اجازه دهیم ایران پتانسیل هسته‌ای خود را گسترش دهد».

بنا بر گزارش خبرگزاری ترند، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرد: دو کشور (این رژیم و جمهوری آذربایجان) می‌توانند با استفاده از ابزارهای سیاسی و اقتصادی و در عین حال تدوین تهدید نظامی قابل اعتماد و قاطع این کار را انجام دهند.

اظهارات الی کوهن در شرایطی مطرح شده که جیحون بایراموف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان برای سفری دو روزه و افتتاح سفارت باکو در فلسطین اشغالی به تل‌آویو سفر کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار