رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران

تل‌آویو خطاب به باکو: باید با هم علیه ایران عمل کنیم

الی کوهن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در نشست خبری با همتای آذربایجانی خود به تکرار ادعاهای ضد ایرانی مسئولان صهیونیست پرداخت و مدعی شد که این رژیم همانند جمهوری آذربایجان، با تهدید ایران مواجه است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 29
کد خبر: ۱۷۷۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و رژیم صهیونیستی بعد از دیدار دوجانبه روز چهارشنبه (امروز) در فلسطین اشغالی، در یک نشست خبری مشترک شرکت کردند.

خبرگزاری ترند و دیگر رسانه‌های جمهوری آذربایجان خبر دادند که جیحون بایراموف وزیر خارجه این کشور در جریان سفر به فلسطین اشغالی با همتای صهیونیست خود دیدار کرد و پس از این دیدار، دو طرف نشست خبری مشترک ترتیب دادند.

بنا بر گزارش ترند، الی کوهن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در این نشست خبری به تکرار ادعاهای ضد ایرانی مسئولان صهیونیست پرداخت و مدعی شد که این رژیم همانند جمهوری آذربایجان، با تهدید ایران مواجه است.

وزیر خارجه تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه جمهوری آذربایجان، ادعاهای نخ نما و بی اساس صهیونیست‌ها درباره حمایت ایران از تروریسم را تکرار کرد و علیه برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران موضع گرفت.

الی کوهن مدعی شد: «(جمهوری) آذربایجان و اسرائیل درباره خطر ایران با هم اشتراک نظر دارند. ایران منطقه ما را تهدید و با حمایت و تامین مالی تروریسم در خاورمیانه بی‌ثباتی ایجاد می‌کند. ما باید با هم علیه ایران عمل کنیم. نباید اجازه دهیم ایران پتانسیل هسته‌ای خود را گسترش دهد».

بنا بر گزارش خبرگزاری ترند، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرد: دو کشور (این رژیم و جمهوری آذربایجان) می‌توانند با استفاده از ابزارهای سیاسی و اقتصادی و در عین حال تدوین تهدید نظامی قابل اعتماد و قاطع این کار را انجام دهند.

اظهارات الی کوهن در شرایطی مطرح شده که جیحون بایراموف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان برای سفری دو روزه و افتتاح سفارت باکو در فلسطین اشغالی به تل‌آویو سفر کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر