پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

توضیحات دستگاه‌های مربوطه درباره اقداماتشان برای کاهش قیمت‌ها

وزیر کشور گفت: در جلسه ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، دستگاه‌های مربوطه توضیحاتی از اقدامات درباره کاهش قیمت‌ها با توجه به روند کاهشی نرخ ارز ارائه کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 29
کد خبر: ۱۷۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر ، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه سی و یکمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور در جمع خبرنگاران گفت: موضوع افزایش قیمت برخی از کالاها در جلسه امروز بررسی و مطرح شد؛ همچنین با توجه به روند کاهشی نرخ ارز توقع جامعه در تصویب و‌کاهش قیمت ها باید اقدامات مناسبی صورت بگیرد و دستگاه های مربوطه توضیحاتی در این باره ارائه کردند.

 

وزیر کشور بیان کرد: طبق مصوبه دولت هر فرد خارجی در کشور ۲۵۰ هزار دلار سرمایه گذاری یا سپرده داشته باشند، حق اقامت به آنها داده می شود.

 

وزیر کشور تصریح کرد: همانند جلسات قبلی این جلسه هم با مرور مصوبات جلسات پیشتر برگزار شد. پیگیری کوتاهی در رابطه با جلسات قلبی انجام شد و در مورد مواردی که در آنها کوتاهی شده بود تذکرات لازم داده شد.

وی افزود: افزایش قیمت برخی از کالاها یکی از موضوعات مورد بحث جلسه امروز بود. با توجه به روند کاهشی نرخ ارز، دستگاههای متولی باید پیگیری کنند که کالاهای موجود در بازار افزایش قیمت نداشته باشند.

 

رحمانی فضلی اظهار کرد: تصمیم گرفته شد تا هر فرد خارجی که در کشور ۲۵۰ هزار دلار سرمایه داشته باشد به آن فرد اقامت ۵ ساله داده شود.

 

وی بیان کرد: موضوع دیگر در رابطه با سامانه هایی بود که قیمت ها را اعلام می کنند. دستگاههای مختلفی در این حوزه نقش دارند که متولی آنها وزارت صمت است. قرار شد تا این وزارتخانه روزانه قیمت۱۰۰ قلم کالای اساسی را بر روی سامانه های اطلاع رسانی وزارت صمت اعلام کند.

 

وززیر کشور تصریح کزد: موضوع دیگر بحث تهاتر کالا با کشورهای همسایه بود. بنا شد تا مقابل انتقال کالا، آن کشورها هم بتوانند صدور کالا داشته باشند.

وی یادآور شد: با اشاره به بحث های اخیری که در مورد تاکسی های اینترنتی مطرح شده بود، گفت: قرار شد تا دستورالعملی تنظیم شود و این دستورالعمل بعد از تصویب سرلوحه کار قرار بگیرد. این دستورالعمل به مدیریت صحیح و درست تاکسی های اینترنتی کمک می کند و مورد استفاده در وهله اول برای ماشین های شخصی و بعد از آن دیگر ماشین هایی در این تاکسی های اینترنتی مشغول هستند به عمل آید.

 

وزیر کشور تاکید کرد: موضوع دیگری که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت بحث افزایش قیمت بلیط هواپیماها بود. بنا شد شرکت های هواپیمایی نظارت دقیق بر سقف قیمت ها داشته باشند.

 

رحمانی فضلی تصریح کرد: اگر شرکتی بلیط هواپیما را بالاتر از این سقف بفروشد قطعا با آن برخورد جدی و شدید می‌شود. البته در این جلسه تصمیم گرفته شد تا سقف قیمت های بلیط هواپیما بعد از تصویب به مردم اعلام شود.

 

وزیر کشور اظهار کرد: موضوع دیگر بحث ترخیص کالاهای اساسی از بنادر بود که بنا شد تا در رابطه با تخصیص ارز به این کالاها گمرک، بانک مرکزی و وزارت صمت پیگیری های لازم را برای هر چه سریعتر ترخیص شدن این کالاهای اساسی داشته باشند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار