حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

اعلام جرم دادگاه منهتن علیه ترامپ/ واکنش تند رئیس‌جمهور سابق آمریکا

دادگاه بزرگ نیویورک، رئیس جمهور سابق آمریکا را به جرم پرداخت حق‌السکوت متهم کرده و گفته می‌شود طی روزهای آینده کیفرخواست اعلام می‌گردد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 31
کد خبر: ۱۷۷۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر. بعد از روزها تحقیق بازرسان، هیأت عالی منصفه دادگاه منهتن، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا را به جرم پرداخت حق‌السکوت، متهم کرد.

 

ترامپ اولین رئیس جمهور سابق آمریکا خواهد بود که به جرائم کیفری - به دلیل پرداخت حق‌السکوت ۱۳۰ هزار دلاری به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن - متهم می‌شود.

 

روزنامه «نیویورک تایمز» نیز به نقل از منابع مطلع نوشت که احتمالا طی روزهای آینده کیفرخواست علیه ترامپ اعلام می‌شود. وکیل شخصی رئیس جمهور سابق آمریکا با تایید اعلام جرم دادگاه منهتن علیه ترامپ، گفت که این اتهام رسماً به آنها ابلاغ شده است.

 

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» به نقل از یک منبع مطلع - که خواست نامش فاش نشود - گزارش داد، ترامپ که پیشتر هر گونه تخلفی را رد کرده و به تحقیقات درباره خودش حمله کرده بود، انتظار می‌رود هفته آینده تسلیم مقامات شود. دستیاران ترامپ می‌گویند او اکنون در عمارت خود موسوم به «مارئه-لاگو» در ایالت فلوریدا حضور دارد و از شنیدن خبر اعلام جرم علیه خود غافلگیر شده است.

 

تیم حقوقی رئیس جمهور سابق آمریکا با ادعای اینکه هیچ جرمی رخ نداده، اعلام کرد که پس از متهم شدن او، حقیقت آشکار خواهد شد و عدالت برقرار می‌گردد.

 

خانواده ترامپ نیز کیفرخواست علیه او را به عنوان «هدف قرار دادن فرصت‌طلبانه یک مخالف سیاسی در سال مبارزات انتخاباتی» محکوم کردند. برخی رسانه‌های آمریکایی نیز گزارش دادند که رئیس جمهور سابق این کشور طی روزهای آینده بازداشت خواهد شد.

 

اقدام دادگاه بزرگ ایالات نیویورک در اعلام جرم علیه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا به اتهام پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن، با واکنش تند او همراه شد.

 

ترامپ در بیانیه‌ای شدیدالحن با بیان اینکه این اتهام سیاسی و در راستای دخالت‌ها در نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ است، ادعا کرد که این اتهام‌زنی نتیجه عکس خواهد داشت و این نیرنگ دموکرات‌هاست. به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی مدعی شد: «من کاملا بی‌گناه هستم و اتهام علیه من در راستای دخالت در نتیجه انتخابات [ریاست جمهوری ۲۰۲۰] و رویکرد تعقیب سیاسی است».

 

رئیس جمهور سابق آمریکا با بیان اینکه این اتفاق هرگز در تاریخ این کشور رخ نداده، اظهار داشت: «اتهام‌زنی من برای [جو] بایدن [رئیس جمهور آمریکا] نتیجه معکوس خواهد داشت زیرا او سعی دارد مرا از طریق قوه قضائیه تحت تعقیب سیاسی قرار دهد».

 

ترامپ ادامه داد: «این سابقه تاریخی درخواست کیفرخواست برای رئیس جمهور سابق، گواه فریبکاری و نیرنگ دموکرات‌هاست. آنها در طول دهه‌ها بارها تقلب کرده‌اند، از جمله جاسوسی در مبارزات انتخاباتی من».

 

تیم حقوقی رئیس جمهور سابق آمریکا در این‌باره گفت: «احضار ترامپ ممکن است ظرف چند روز آینده باشد و منتظر اعلام رسمی کیفرخواست هستیم».

 

شبکه «سی‌ان‌ان» نیز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد: «ترامپ از اعلام جرم علیه خود غافلگیر شد زیرا در حال آماده‌سازی بیانیه‌ای بود تا اواخر امشب منتشر شود». ساعتی پیش بود که هیأت عالی منصفه دادگاه منهتن، ترامپ را به عنوان اولین رئیس جمهور سابق آمریکا به جرائم کیفری - به دلیل پرداخت حق‌السکوت ۱۳۰ هزار دلاری به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن - متهم کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار