عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران

اعتراض روسیه درباره اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در سوریه

اعتراض روسیه درباره اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در سوریه معاون مرکز روسی آشتی طرف‌های متخاصم در سوریه گفت که نظامیان اشغالگر آمریکایی در استان الحسکه دست به اقدامات تحریک‌آمیز زده‌اند که با اعتراض رسمی مسکو همراه شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 01
کد خبر: ۱۷۷۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از ادعاهای واشنگتن درباره فعالیت‌های گروه‌های مقاومت در سوریه علیه نظامیان آمریکایی، روسیه از اقدامات تحریک‌آمیز نیروهای ائتلاف تحت رهبری آمریکا در شمال سوریه پرده برداشت.

 

دریاسالار «اولگ گورینوف» معاون مرکز روسی «آشتی طرف‌های متخاصم در سوریه» شامگاه جمعه گفت که نظامیان اشغالگر آمریکایی در استان الحسکه واقع در شمال سوریه دست به اقدامات تحریک‌آمیز زده‌اند.

 

گورینوف در مصاحبه با خبرگزاری «تاس»، توضیح داد: «اقدامات تحریک‌آمیز یگان‌های نیروهای مسلح آمریکا در استان الحسکه ثبت شده است. در جریان گشت‌های مشترک روسیه و ترکیه، حرکت دو گشت ائتلاف موسوم به ضد تروریسم در مسیرهای تعیین‌نشده ردیابی شد».

 

وی با بیان اینکه روسیه نسبت به این اقدامات تحریک‌آمیز آمریکایی‌ها اعتراض رسمی خود را ابلاغ کرده است، اظهار داشت که نقض قراردادهای رفع منازعه توسط ائتلاف غربی، توازن شکننده قوا را که با تلاش روسیه در منطقه به دست آمده است، به خطر انداخته و بر تحولات تأثیر منفی می‌گذارد.

 

این مقام روس در ادامه خبر داد که طی ۲۴ ساعت گذشته، چهار مورد گلوله‌باران منطقه کاهش تنش ادلب از سمت مواضع گروه‌های تروریستی جبهه‌النصره و حزب ترکستان اسلامی در سوریه ثبت شده است.

 

به نوشته تاس، گورینوف همچنین افزود که یک سرباز سوری در تیراندازی تروریست‌های تک‌تیرانداز به نیروهای دولتی زخمی شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار