ویتکاف همراه با داماد ترامپ به دیدار پوتین آمد ترامپ: حملات علیه ونزوئلا به زودی آغاز می‌شوند کاخ سفید: پناهجویان افغان که تهدید امنیتی باشند، اخراج می‌شوند طالبان بار دیگر حکم اعدام در ملاء عام را در یک ورزشگاه اجرا کرد ترامپ: باید برای پایان ۸ جنگ ۸ جایزه نوبل به من بدهند! آخرین وضعیت عمران‌خان در زندان از زبان خواهرش پوتین با هشدار شدید به اوکراین درباره ادامه حملات: اروپا جنگ را آغاز کند، ما آماده‌ایم رایزنی فؤاد حسین و معاون وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و سوریه نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ ترامپ: حل و فصل بحران اوکراین آسان نیست ادعای پنتاگون: توانمندی هسته‌ای ایران نابود شده است نتانیاهو: می‌توان با سوریه به توافق رسید؛ از دمشق تا جبل‌الشیخ باید عاری از سلاح شود گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت

ناامیدی مجدد نتانیاهو؛ آمریکا روادیدش را لغو نکرد

برخلاف امیدواری‌های «بنیامین نتانیاهو» به معافیت روادید آمریکا، وزارت خارجه واشنگتن اعلام کرد که رژیم صهیونیستی هنوز برای این امر، واجد شرایط نیست‌.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 01
کد خبر: ۱۷۸۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه آمریکا شب گذشته (جمعه، ۳۱مارس) برخلاف امیدواری‌های «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو، اعلام کرد که «اسرائیل هنوز واجد شرایط پیوستن به برنامه لغو روادید نیست».

 

گزارش شبکه صهیونیستی «آی‌۲۴»، «ویدانت باتل»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این باره تصریح کرد: «اسرائیل هنوز باید کارهای مهمی را در مدت زمان کوتاهی انجام دهد تا بتواند تمام الزامات برنامه را تا پایان سال مالی در ۳۰ سپتامبر برآورده کند».

 

این در حالی است که نخست‌وزیر کابینه رژیم صهیونیستی چهارشنبه هفته گذشته (۲۹ مارس)، با این ادعا که «اسرائیل در سپتامبر آینده وارد برنامه معافیت روادید آمریکا خواهد شد»، گفته بود: «شرایط قانونی برای دریافت معافیت از ویزای آمریکا با موفقیت انجام شده است».

 

بر همین اساس پارلمان رژیم صهیونیستی نیز دوشنبه هفته گذشته یک لایحه قانونی را تصویب کرد که به ایالات متحده اجازه می‌دهد برای معافیت ویزا به اطلاعات شهرک‌نشینان صهیونیست دسترسی داشته باشد.

 

طی روزهای اخیر، رسانه‌های صهیونیست بحران ایجادشده بین مقامات آمریکا و کابینه نتانیاهو را «کارت زرد واشنگتن» توصیف و تصریح کردند که تل‌آویو بدون حمایت‌های کاخ‌سفید، ضعیف‌تر از همیشه خواهد بود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار