وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند یادداشت ایران در مورد گزارش مدیر کل آژانس به شورای حکام آمادگی یمن برای تبادل اسرا با عربستان افشای حمایت اسرائیل از یک گروه فلسطینی ضدحماس / ارائه سلاح به "ابوشباب" ایران اقدام نژادپرستانه آمریکا در منع ورود شهروندان ایرانی را تقبیح کرد برنامه جاسوسی ترامپ تعطیل شد؛ هزینه ۲۰۰ میلیون دلاری بدون دستاورد درگیری با ترامپ ۱۵۱ میلیارد دلار به ماسک خسارت زد جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی حمله گسترده هوایی روسیه به خارکیف ترامپ: ایران حق غنی سازی ندارد ترامپ فرمان‌هایی برای تقویت توانمندی‌های دفاعی آمریکا صادر کرد

بدهی دولت آلمان رکورد زد

داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار فدرال آلمان (Destatis) نشان می‌دهد که بدهی دولت این کشور در پایان سال ۲۰۲۲ به رکورد جدید ۲.۳۷ تریلیون یورو (۲.۶ تریلیون دلار) رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 01
کد خبر: ۱۷۸۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، داده‌های منتشر شده توسط اداره آمار فدرال آلمان (Destatis) نشان می‌دهد که بدهی دولت این کشور در پایان سال 2022 به رکورد جدید 2.37 تریلیون یورو (2.6 تریلیون دلار) رسیده است.

 

بر اساس این گزارش که روز چهارشنبه منتشر شد، بدهی کل بودجه عمومی آلمان به بخش غیردولتی 2 درصد یا 46.1 میلیارد یورو (50 میلیارد دلار) نسبت به سال 2021 افزایش یافته است.

 

اداره آمار فدرال آلمان این افزایش را به کمک‌های اضطراری در طول همه گیری کووید-19 و بحران انرژی نسبت داد.

 

در مقایسه با پایان دوره سه ماهه سوم سال 2022، بدهی دولت آلمان 1.8 درصد یا 41.9 میلیارد یورو (45.5 میلیارد دلار) افزایش یافت که نگرانی ها را در مورد تأثیر آن بر اقتصاد و ثبات مالی این کشور افزایش داده است.

 

در این گزارش همچنین بدهی سرانه آلمان 28155 یورو (30600 دلار) اعلام شد که نشان دهنده فشار فزاینده‌ای بر جمعیت این کشور است.

 

تورم مارپیچ، بحران شدید انرژی و پیش‌بینی‌ها درباره ادامه روند کوچک شدن بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا، فعالیت مصرف کنندگان را فرسایش داده و تهدیدی برای رونق اقتصاد آلمان محسوب می‌شود.

 

اقتصاددانان می‌گویند که بدهی‌های فزاینده به بخش غیردولتی نشان دهنده شرایط چالش برانگیز اقتصادی آلمان به دلیل همه گیری و بحران انرژی است.

 

به گفته دستاتیس، بخش غیر دولتی شامل بانک ها و سایر بخش های اقتصادی داخلی و خارجی، مانند مشاغل خصوصی در آلمان و خارج از کشور می‌شود.

 

تلاش های دولت این کشور برای کاهش تاثیر این بحران ها به افزایش قابل توجه استقراض عمومی منجر شده است.

 

کریستین لیندنر، وزیر دارایی آلمان، پیشتر گفته بود که دولت باید هزینه های خود را محدود کند، به این معنی که دولت نمی تواند به سرعت مشکلات اقتصادی فعلی مانند کاهش سطح ثروت را حل کند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار