آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت

تشکیل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عربستان

تشکیل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عربستان عضو هیات رئیسه اتاق ایران با اشاره به اینکه بخش خصوصی، برنامه‌ریزی برای تعامل اقتصادی با عربستان را آغاز کرده است، گفت: بزودی اتاق مشترک بازرگانی ایران و عربستان راه‌اندازی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری اتاق ایران، کیوان کاشفی در هشتاد و دومین نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی کرمانشاه عادی سازی روابط ایران و عربستان را اصلی ترین مساله سیاسی و اقتصادی کشور طی یک ماه اخیر عنوان کرد و گفت:  بخش خصوصی از این تعامل سازنده و مثبت بسیار استقبال می‌کند.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه ایران و عربستان، دو کشور بزرگ و مهم منطقه هستند، اظهار داشت: همکاری سیاسی و اقتصادی دو کشور زمینه‌ساز ثبات در منطقه است.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی نیز از هم‌اکنون اقدامات لازم را برای تعاملات اقتصادی با عربستان آغاز کرده، بیان داشت: برنامه‌ریزی لازم از سوی اتاق ایران برای تعامل اقتصادی با عربستان و اتاق بازرگانی این کشور آغاز شده است.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران با بیان اینکه عربستان از معدود کشورهای منطقه است که با آن اتاق بازرگانی مشترک نداریم، گفت: با پیگیری اتاق ایران به‌زودی اتاق مشترک بازرگانی دو کشور راه‌اندازی می‌شود و گام مفید برای پیش‌برد اهداف اقتصادی ایران و عربستان خواهد بود.

کاشفی تصریح کرد: همچنین برنامه داریم بلافاصله بعد از بازگشایی سفارتخانه‌ها و مستقر شدن سفیران دو کشور، تبادلات هیات‌های تجاری را آغاز کنیم.

وی اظهار داشت: عربستان سعودی، اقتصاد بزرگی است که تاکنون آنطور که باید از ظرفیت آن استفاده نشده است؛ به‌گونه‌ای که اوج تعاملات با عربستان در سالهای دور بود که تراز تجاری دو کشور از ۲۰۰ میلیون دلار فراتر نمی‌رفت.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران از ظرفیت تراز تجاری ۳۰۰ میلیارد دلاری عربستان یاد کرد که می‌تواند طی سال‌های آتی بازار حداقل دو، تا سه میلیارد دلاری را پیش روی ایران قرار دهد.

به گفته کاشفی، دو کشور در زمینه‌های مختلف نفت، گاز، پتروشیمی و دانش‌بنیان زمینه همکاری فراوانی دارند و باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار