وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند

کره شمالی آمریکا را «حامی تروریسم» خواند

کره شمالی آمریکا را «حامی تروریسم» خواند کره شمالی در سالروز حمله به سفارت این کشور در مادرید با انتشار بیانیه‌ای گفت اجتناب آمریکا از استرداد مهاجم نشان داد واشنگتن حامی تروریسم است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۳۱۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر. کره شمالی از آمریکا به دلیل امتناع از استرداد مردی که متهم به حمله به سفارت کره شمالی در اسپانیا در سال ۲۰۱۹ بود، انتقاد کرد و تاکید کرد واشنگتن از تروریسم محافظت می‌کند.

 

براساس گزارش رویترز، سفارت کره شمالی در مادرید به مناسبت چهارمین سالگرد حمله، بیانیه‌ای صادر کرد. پیونگ یانگ این حادثه را نقض شدید حاکمیت خوانده از آن به عنوان حمله تروریستی یاد کرده است. همچنین آمریکا را به دلیل عدم تحقیق کامل درباره این حادثه و امتناع از استرداد رهبر آن کریستوفر آئن، متهم کرده و آن را نقض قوانین بین المللی می‌خواند.

 

آئن یک تفنگدار سابق آمریکایی که به عنوان یک فعال حقوق بشر کار می‌کرد، در آوریل ۲۰۱۹ در لس آنجلس دستگیر شد، اما سه ماه بعد با وثیقه ۱.۳ میلیون دلاری آزاد شد.

 

سفارت کره شمالی در مادرید در بیانیه‌ای گفت: «آئن باید به شدت مجازات شود، زیرا او آسیب‌های روحی، جسمی و مادی شدیدی را به اعضای و کارکنان دیپلماتیک و خانواده‌های آن‌ها وارد کرده است.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «اما آمریکا آشکارا از اقدامات تروریستی علیه شهروندان ما در خارج از کشور بر اساس ادعا‌های بی‌اساس حمایت می‌کند».

 

سفارت کره شمالی رفتار واشنگتن را سرقت در روز و گانگستری خواند و خواستار عذرخواهی رسمی و غرامت و دستگیری و استرداد مهاجمان شد.

 

مقامات اسپانیایی متجاوزان را اعضای گروهی به نام دفاع مدنی Cheollima یا Free Joseon اعلام کردند که به دنبال سرنگونی کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی بودند. این گروه اعلام کرده در ماجراهای سفارت دست داشته اما اعضایش به داخل سفارت دعوت شده بودند.

 

اسناد دادگاه آمریکا ادعا می‌کنند که مهاجمان رایانه ها و تلفن های همراه را از سفارت خارج کردند و پس از فرار به آمریکا، اف بی آی تحویل دادند. پلیس فدرال آمریکا نیز این اقلام را به مقامات اسپانیایی پس داد و به تدریج به سفارت کره شمالی بازگردانده شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
0
0
آمریکا جنایتکار، اسرائیل جنایتکار، هر دو همچنان حامی اصلی تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی هستند و سازمان های بین المللی خیانتکار هم شریک جرم جنایت های آمریکا جنایتکار، اسرائیل جنایتکار و مزدورانشان هستند.
اسرائیل جنایتکار از سال 2011 تاکنون به تروریست ها در سوریه حقوق و سلاح می دهد و همچنان نیز ادامه می دهد.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار