درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

حاج‌علی‌اکبری: نامه محرمانه نمایندگان ولی‌فقیه درباره حجاب به رئیس‌جمهور ارسال شده است

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به مباحثات و هم‌اندیشی‌های سال گذشته و خروجی حاصل از آخرین اجلاس نمایندگان ولی فقیه در سال 1401، از جمع‌بندی نهایی در قالب نامه‌ای تبیینی، تفصیلی و انتقادی در ارتباط با وضعیت عفاف و حجاب که به صورت محرمانه برای رئیس جمهور ارسال کرده، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام‌ محمدجواد حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در اولین گردهمایی مجازی ائمه جمعه کشور، از مجاهدت و تلاش ائمه جمعه در عرصه‌های فرهنگی، بصیرتی و تربیتی در سال گذشته، به‌ویژه در مصادیقی مثل: فعالیت‌های اجتماعی و خدمات‌رسانی به محرومین، تقویت حضور در مدارس و مراکز آموزشی، فعال‌سازی ظرفیت مساجد و ایفای نقش غیرتمندانه، عاشقانه، عاقلانه و هوشمندانه در ایام فتنه و در جریان اغتشاشات، قدردانی کرد.

 

حاج‌علی‌اکبری به ابعاد مختلف نقش‌آفرینی شبکه امامت جمعه در ارتباط با عفاف و حجاب، صیانت از سلامت و امنیت اجتماعی و تقویت هویت دینی، انقلابی و ملی پرداخت.

 

وی در این گردهمایی، با اشاره به مباحثات و هم‌اندیشی‌های سال گذشته و خروجی حاصل از آخرین اجلاس نمایندگان ولی فقیه در سال 1401، از جمع‌بندی نهایی در قالب نامه‌ای تبیینی، تفصیلی و انتقادی در ارتباط با وضعیت عفاف و حجاب که به صورت محرمانه برای رئیس جمهور ارسال کرده، خبر داد و در عین حال، از اعلام موضع صریح و صحیح دولت که از سوی رئیس جمهور و وزارت کشور انجام شد، قدردانی کرد.

 

حاج علی اکبری گفت: ارکان مرتبط نظام برای ترویج الگوی زیست عفیفانه، دغدغه‌مند و مشغول فعالیت هستند، اما در عین حال دشمن می‌خواهد این موضوع را به عاملی برای دو قطبی سازی میان مردم و ایجاد اختلاف در میان نیروهای انقلابی تبدیل نماید و این بر عهده ائمه جمعه است که در مسیر پرچالش پیش رو، از تشتت در جبهه انقلاب جلوگیری نمایند.

 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با تأکید بر اهمیت و ضرورت ادامه فعالیت مؤثر، اقدامات ایجابی، قرارگاهی، مردمی و میدانی ائمه جمعه در حوزه حجاب و عفاف و همچنین تسری ایده‌ها و تجربیات موفق در این زمینه، به سایر پایگاه‌های نمازجمعه تصریح کرد: از اقدامات خلاف قانون و اخلاق به اسم نهی از منکر باید برائت بجوییم و بر امر تقویت وحدت اجتماعی باید اهتمام داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: صبر راهبردی نظام در برابر هنجارشکنان نشان داد که طراحان و صحنه‌گردانان، به کشف حجاب قانع نیستند و بنا دارند به سرعت به سمت هنجارشکنی بیشتر حرکت کنند. دشمن تلاش دارد که یک موضوع فرهنگی را به اجتماعی و بعد به چالش سیاسی و در نهایت به چالش امنیتی مبدل نماید. اما در این میان، شبکه امامت جمعه باید مواجهه پخته و عمیق داشته باشد و ضمن پرهیز از انفعال، از سطحی‌نگری و مواجهه احساسی باید خودداری نماید.

 

حاج علی اکبری تأکید کرد: دشمن می‌خواهد جبهه انقلاب را به خطای محاسباتی دچار کند که نتیجه آن، می‌تواند انفعال خطرناک در برابر اباحه‌گری، یا بزرگنمایی و تعمیم فراتر از واقعیت رفتار اقلیتی هنجارشکن، به‌گونه‌ای باشد که گویی کلیت این نظام مقدس، مردمی و مقتدر در معرض مخاطره قرار گرفته، این همان طرح فریبی است که در ایام اغتشاشات به پشتوانه فضای مجازی و رسانه‌ای اجرا کردند.

 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما مکلف هستیم با منطق امام عالیقدرمان که جلوه‌ای از آن در دیدار سال گذشته ائمه جمعه با ایشان استماع شد و بر اساس مبانی مکتب شهید سلیمانی با این چالش مواجه شویم و تهدیدها را به فرصت مبدل کنیم.

 

وی ادامه داد: برخی از مصادیق فرصت‌های قابل استحصال از این تهدید عبارتند از: درک عظمت نعمت حجاب، نگاه دوباره و روزآمد به هویت زن مسلمان، کشف نقاط ضعف خودمان و جبهه انقلاب در حوزه‌های فرهنگی، تربیتی، رسانه‌ای و ساختاری، ناکارآمدی در آرایش قرارگاهی، شناخت ترفندها و نقاط قوت دشمن که می‌تواند در استحکام بیش از پیش نظام در برابر جنگ ترکیبی جبهه معاند نقش اساسی ایفا کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار