درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

حاج‌علی‌اکبری: نامه محرمانه نمایندگان ولی‌فقیه درباره حجاب به رئیس‌جمهور ارسال شده است

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به مباحثات و هم‌اندیشی‌های سال گذشته و خروجی حاصل از آخرین اجلاس نمایندگان ولی فقیه در سال 1401، از جمع‌بندی نهایی در قالب نامه‌ای تبیینی، تفصیلی و انتقادی در ارتباط با وضعیت عفاف و حجاب که به صورت محرمانه برای رئیس جمهور ارسال کرده، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام‌ محمدجواد حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در اولین گردهمایی مجازی ائمه جمعه کشور، از مجاهدت و تلاش ائمه جمعه در عرصه‌های فرهنگی، بصیرتی و تربیتی در سال گذشته، به‌ویژه در مصادیقی مثل: فعالیت‌های اجتماعی و خدمات‌رسانی به محرومین، تقویت حضور در مدارس و مراکز آموزشی، فعال‌سازی ظرفیت مساجد و ایفای نقش غیرتمندانه، عاشقانه، عاقلانه و هوشمندانه در ایام فتنه و در جریان اغتشاشات، قدردانی کرد.

 

حاج‌علی‌اکبری به ابعاد مختلف نقش‌آفرینی شبکه امامت جمعه در ارتباط با عفاف و حجاب، صیانت از سلامت و امنیت اجتماعی و تقویت هویت دینی، انقلابی و ملی پرداخت.

 

وی در این گردهمایی، با اشاره به مباحثات و هم‌اندیشی‌های سال گذشته و خروجی حاصل از آخرین اجلاس نمایندگان ولی فقیه در سال 1401، از جمع‌بندی نهایی در قالب نامه‌ای تبیینی، تفصیلی و انتقادی در ارتباط با وضعیت عفاف و حجاب که به صورت محرمانه برای رئیس جمهور ارسال کرده، خبر داد و در عین حال، از اعلام موضع صریح و صحیح دولت که از سوی رئیس جمهور و وزارت کشور انجام شد، قدردانی کرد.

 

حاج علی اکبری گفت: ارکان مرتبط نظام برای ترویج الگوی زیست عفیفانه، دغدغه‌مند و مشغول فعالیت هستند، اما در عین حال دشمن می‌خواهد این موضوع را به عاملی برای دو قطبی سازی میان مردم و ایجاد اختلاف در میان نیروهای انقلابی تبدیل نماید و این بر عهده ائمه جمعه است که در مسیر پرچالش پیش رو، از تشتت در جبهه انقلاب جلوگیری نمایند.

 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با تأکید بر اهمیت و ضرورت ادامه فعالیت مؤثر، اقدامات ایجابی، قرارگاهی، مردمی و میدانی ائمه جمعه در حوزه حجاب و عفاف و همچنین تسری ایده‌ها و تجربیات موفق در این زمینه، به سایر پایگاه‌های نمازجمعه تصریح کرد: از اقدامات خلاف قانون و اخلاق به اسم نهی از منکر باید برائت بجوییم و بر امر تقویت وحدت اجتماعی باید اهتمام داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: صبر راهبردی نظام در برابر هنجارشکنان نشان داد که طراحان و صحنه‌گردانان، به کشف حجاب قانع نیستند و بنا دارند به سرعت به سمت هنجارشکنی بیشتر حرکت کنند. دشمن تلاش دارد که یک موضوع فرهنگی را به اجتماعی و بعد به چالش سیاسی و در نهایت به چالش امنیتی مبدل نماید. اما در این میان، شبکه امامت جمعه باید مواجهه پخته و عمیق داشته باشد و ضمن پرهیز از انفعال، از سطحی‌نگری و مواجهه احساسی باید خودداری نماید.

 

حاج علی اکبری تأکید کرد: دشمن می‌خواهد جبهه انقلاب را به خطای محاسباتی دچار کند که نتیجه آن، می‌تواند انفعال خطرناک در برابر اباحه‌گری، یا بزرگنمایی و تعمیم فراتر از واقعیت رفتار اقلیتی هنجارشکن، به‌گونه‌ای باشد که گویی کلیت این نظام مقدس، مردمی و مقتدر در معرض مخاطره قرار گرفته، این همان طرح فریبی است که در ایام اغتشاشات به پشتوانه فضای مجازی و رسانه‌ای اجرا کردند.

 

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما مکلف هستیم با منطق امام عالیقدرمان که جلوه‌ای از آن در دیدار سال گذشته ائمه جمعه با ایشان استماع شد و بر اساس مبانی مکتب شهید سلیمانی با این چالش مواجه شویم و تهدیدها را به فرصت مبدل کنیم.

 

وی ادامه داد: برخی از مصادیق فرصت‌های قابل استحصال از این تهدید عبارتند از: درک عظمت نعمت حجاب، نگاه دوباره و روزآمد به هویت زن مسلمان، کشف نقاط ضعف خودمان و جبهه انقلاب در حوزه‌های فرهنگی، تربیتی، رسانه‌ای و ساختاری، ناکارآمدی در آرایش قرارگاهی، شناخت ترفندها و نقاط قوت دشمن که می‌تواند در استحکام بیش از پیش نظام در برابر جنگ ترکیبی جبهه معاند نقش اساسی ایفا کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر