مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

نکات ساده برای درمان نفخ و دل‌درد

نفخ و دل‌درد برای روزه‌داران آزاردهنده است اما با رعایت برخی نکات ساده تغذیه‌ای می‌توان از بروز این عارضه جلوگیری کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۵ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر نفخ و دل‌درد یکی از مشکلات شایع گوارشی است که بسیاری از افراد آن را تجربه می‌کنند؛ نفخ ناشی از تجمع گاز در معده و روده است که با اصلاح عادات غذایی برطرف می‌شود.

باتوجه به این که در ماه مبارک رمضان بروز نفخ و دل‌درد برای روزه‌داران آزاردهنده است؛ برای پیشگیری از بروز این عارضه به این توصیه‌های طب سنتی عمل کنید:

۱- از مصرف مایعات بین غذا بپرهیزید.

۲- ماست و دوغ و سالاد را همراه وعده اصلی مصرف نکنید بلکه در میان‌وعده بین افطار تا سحر از این مواد غذایی استفاده کنید.

۳- سبزیجات خام باعث بروز نفخ می‌شوند بهتر است از سبزیجات پخته یا سبزی‌هایی مانند نعنا و ریحان در میان‌وعده خود استفاده کنید.

۴- بهتر است از غذا‌های آبکی مانند آش و سوپ هنگام نفخ استفاده نشود.

۵- به‌جای پلوی سفید از پلو‌های مخلوط مانند سبزی‌پلو، زیره‌پلو، شویدپلو و هویج‌پلو استفاده کنید.

۶- از درهم‌خوری پرهیز کنید و چند نوع غذای مختلف را در یک وعده غذایی مصرف نکنید.

۷- پرخوری نکنید و قبل از اینکه به‌طور کامل سیر شوید از غذا خوردن دست بکشید.

۸- مصرف زیره، آویشن، دارچین و زعفران همراه با غذا برای درمان نفخ سودمند است.

۹- دمنوش سیب و دارچین را کمی بعد از غذا مصرف کنید. برای تهیه این دمنوش، سیب را به چهار قسمت تقسیم و دانه‌هایش را خارج کنید؛ آن را به‌همراه یک چوب دو ـ سه سانتی‌متری دارچین داخل قوری پر از آب بیندازید و بگذارید تا زمان پخته شدن سیب دم بکشد.

۱۰- در مواقع نفخ شدید از دمنوش بابونه یا پونه استفاده کنید./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار