آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

برخورد قاطع پلیس با مروجان بدحجابی در مترو

فرمانده انتظامی پایتخت درخصوص برخورد با بدحجابی و بی‌حجابی در متروی تهران اظهار داشت: پلیس در بحث برخورد با کسانی که بی‌حجابی و بدحجابی را ترویج می‌کنند برنامه منسجمی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر،  سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت درخصوص برخورد با بدحجابی و بی‌حجابی در متروی تهران اظهار داشت: پلیس در بحث برخورد با کسانی که بی‌حجابی و بدحجابی را ترویج می‌کنند برنامه منسجمی دارد.

 

 فرمانده انتظامی تهران بزرگ تصریح کرد: نمی‌خواهم بگویم که حتما و قطعا پلیس به تنهایی این کار را انجام می‌دهد ولی باید بگویم که تقریبا پلیس تنهاست؛ پلیس در این بخش و در جاهای مختلف با اشکال مختلف به عنوان یکی از اولویت‌های ویژه این موضوع را در دستور کار داشته و برای متروی تهران نیز طرح ویژه‌ای در دست اقدام است.

 

سردار رحیمی در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون برخوردی با بدحجابی‌ و بی‌حجابی موجود در مترو صورت گرفته یا نه؛ تصریح کرد: برخورد موردی داشته‌ایم اما اینکه بخواهیم طرحی اختصاصی برای برخورد با ناهنجاری‌ها در مترو انجام دهیم انشاءالله این طرح متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

این مقام ارشد پلیس تهران در پاسخ به دغدغه شهروندان مبنی بر اینکه صحبت رئیس پلیس تهران در برخورد با ناهنجاری‌ها در حد گفتار نباشد اظهار داشت: قطعا مردم این را بدانند که بحث عفاف و حجاب و برخورد با هنجارشکنان از جمله اولویت‌های ویژه پلیس تهران است.

 

وی گفت: البته برخورد پلیس با افراد متفاوت است؛‌ اگر احساس کنیم که برخی افراد مثلا در فضایی قرار گرفته‌ و به واسطه آن برخی موازین را رعایت نمی‌کنند برخوردمان ایجابی و آموزشی است اما با آنهایی که هدفمند و با حساب و کتاب دنبال هنجارشکنی هستند برخورد پلیس متفاوت و قاطعانه است؛ چراکه در این حوزه اشراف کامل پیدا کرده‌ و برخورد قاطع خواهیم داشت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده