جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا

زمان اعلام نتایج قطعی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها مشخص شد

علی اعطا از اعلام نتیجه قطعی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها در 15 مرداد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر،  علی اعطا در نشست خبری که در رصدخانه شهر تهران برگزار شد درباره انتخابات شورایاری‌ها اظهار داشت: جلسات هیات مرکزی نظارت انتخابات آغاز شده و تا 15 مرداد نتایج قطعی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها اعلام می‌شود.

 

 وی افزود: علیر‌غم موانع برای برگزاری این انتخابات، با هماهنگی دولت انتخابات برگزار شد و در این دوره سازمان بازرسی درباره برگزاری انتخابات اشکالاتی را وارد کرد که البته جدید نبود و دوره‌های پیش هم وجود داشت که در این دوره با جدیت مطرح شده بود.

 

سخنگوی شورای شهر تهران گفت:‌در مناطق 21، 22، 23، 13، 16 و 19 مجموعه ثبت نام کنندگان برای انتخابات به عنوان داوطلب کمتر از 400 نفر و برای مناطق 18، 17، 10، 11، 12، 8 و 7، 500 تا 400 نامزد داشت.

 

وی گفت: مناطق 6، 14 و 20، 500 تا 600 کاندیدا و مناطق 1، 2، 4، 5 و 15 بیشتر از 600 کاندیدا برای انتخابات داشته است.

 

سخنگوی گفت: از 352 محله در تهران پنجمین دوره از انتخابات در 4 محله زینبیه، قصر فیروزه، فرودگاه و مسگرآباد برگزار نشد و در سایر محلات در 1631 شعبه رای و 7000 صندوق شاهد برگزاری انتخابات بودیم.

 


وی اعلام کرد: 11 هزار و 970 داوطلب به طور کلی ثبت شد که 25 درصد آنها را زنان تشکیل دادند. میزان رای‌دهندگان نیز 509 هزار و 161 نفر بود که مشارکت زنان 39 درصدی ثبت شد.

 

اعطا بیان اشت: بیشترین داوطلبین مربوط به مناطق 4 و 5 بوده و بیشترین سن داوطلبان 33 سال بود که 507 نفر را شامل می‌شد. همچنین 40 درصد کل داوطلبین میانگین سنی 30 تا 40 سال داشتند.

 

وی خاطرنشان کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ منتخبین دو نفر بیش از 1500 رای داشتند که یکی در محله نعمت‌آباد با 1771 رای و دیگری در مشیریه با 1667 رای بود.

 

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: محلات گلشهر، نعمت‌آباد، مشیریه و شکوفه بیشترین مشارکت‌ها را از آن خود کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار