همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

آغاز زمان یک هفته‌ای ثبت نام انتخابات شورای شهر از ۲۲ اسفند

آغاز زمان یک هفته‌ای ثبت نام انتخابات شورای شهر از ۲۲ اسفند رئیس ستاد انتخابات کشور اعلام کرد که از ۲۲ اسفند به مدت یک هفته ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
کد خبر: ۲۶۳۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس ستاد انتخابات کشور اعلام کرد که از ۲۲ اسفند به مدت یک هفته ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی انجام خواهد شد.

علی زینی‌وند در جمع خبرنگاران درباره انتخابات شورا‌های شهر و روستا، اظهار کرد: اولین جلسه رسمی ستاد انتخابات کشور امروز برگزار شد. احکام روسای کمیته‌ها با امضای وزیر کشور تقدیم اعضا شد.

وی ادامه داد: فرایند این انتخابات هنوز شروع نشده است، ولی به دلیل اینکه انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در ۴ حوزه را داریم، کار را شروع کرده ایم. دو حوزه هم برای انتخابات میان دوره‌ای خبرگان داریم. همه فرایند‌ها برای برگزاری انتخابات آماده است، البته فعلا فقط در تبریز انتخابات میان دوره‌ای مجلس برگزار خواهد شد. برای سه حوزه دیگر استفساریه گرفته‌ایم، زیرا موعد استعفای کاندیدا‌ها تمام شده است و امیدواریم با مساعدت رئیس و نمایندگان مجلس این استفساریه در مجلس بررسی شود تا در این ۳ حوزه هم انتخابات برگزار شود.

رئیس ستاد انتخابات کشور ادامه داد: مبنای کار ما قوانین موجود است. طرح اصلاح برخی موراد قانون انتخابات در دست بررسی است که اگر به قانون تبدیل شود، قانون جدید مبنا خواهد بود.

زینی‌وند افزود: پیش ثبت نام برای انتخابات میان دوره‌ای مجلس به صورت مجازی و شش ماه قبل انتخابات انجام شود و از تاریخ ۷ تا ۱۳ آذر خواهد بود. ثبت نام از داوطلبان خبرگان رهبری حضوری است. ثبت نام آن انتخابات برای خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی از ۱۰ اسفند امسال آغاز می‌شود.

معاون سیاسی وزیر کشور یادآور شد: از ۲۲ اسفند به مدت یک هفته ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی انجام خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار