عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه

داعش؛ نماینده آمریکا در افغانستان

یک رسانه افغان نوشت آمریکا پس از شکست در جنگ افغانستان و فرار از این کشور تلاش دارد از داعش به عنوان یک نیروی نیابتی علیه رقبای منطقه‌ای خویش استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه افغان «نن‌تکی آسیا» در مطلبی نوشت: آمریکا پس از شکست در جنگ افغانستان و فرار از این کشور سعی دارد از ابزاری به نام داعش به عنوان یک نیروی نیابتی علیه رقبای منطقه‌ای خویش استفاده کند. پس از سقوط جمهوری، وضعیت افغانستان با بحران‌های مختلفی مواجه شد و به همین دلیل است که شکاف‌های موجود اساس وجود داعش در برخی مناطق کشور شده است.

 

نوشتار می‌افزاید: آمریکا نمی‌تواند مستقیماً در افغانستان مداخله کند، زیرا به اذعان خویش آنها طولانی‌ترین جنگ تاریخ خود را باخته‌اند، اما کوشش می‌کنند از طریق داعش به رقبای خود ضربه بزند.

 

نن‌تکی آسیا با اشاره به به حملات داعش به سفارت روسیه و همچنین تاجران چینی در کابل افزود: آمریکا می‌خواهد از داعش برای ضربه زدن به رقبای سیاسی خود استفاده کند و افغانستان و مردم افغانستان هنوز قربانی وحشیگری واشنگتن هستند.

 

بر اساس این نوشتار، ترور والی بلخ نیز با هدف از بین بردن اعتبار بین‌المللی نظام حاکم فعلی در افغانستان صورت گرفت تا روند مثبت روابط خارجی افغانستان را تحت تأثیر قرار دهد.

 

نن‌تکی آسیا اضافه کرد روند مثبت روابط خارجی افغانستان برای آمریکا قابل پذیرش نیست و هر زمانی در روابط بین‌الملل علیه آمریکا کاری انجام می‌شود، ابزار آمریکا(تروریسم) شروع به کار می‌کند.

 

نوشتار در انتها نیز تأکید می‌کند مردم و حاکمان فعلی باید متوجه شرارت کاخ سفید باشند که با این اقدامات نه تنها دشمنی آشکار خود را با افغان‌ها اعلام کرده، بلکه به هر وسیله سعی در برهم زدن نظم منطقه دارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار