احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

توقیف دارایی‌ ۸ فرد مرتبط با داعش و القاعده از سوی ترکیه

وزارت خزانه‌ داری و دارایی ترکیه امروز از مسدود کردن دارایی‌های ۸ نفر مرتبط با گروهک‌های تروریستی داعش و القاعده در این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۱ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت خزانه‌ داری و دارایی ترکیه امروز سه‌ شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: دارایی‌ های ۸ فرد مرتبط با گروهک های تروریستی داعش و القاعده به دلیل وجود دلایل منطقی برای تامین مالی این گروهک ها مسدود شده است.

بر اساس بیانیه صادره از سوی وزارت خزانه‌ داری و دارایی ترکیه، دستور مسدود شدن دارایی‌ ها پس از انتشار در روزنامه رسمی این کشور لازم الاجرا شده است.

وزارت خزانه‌ داری و دارایی ترکیه اضافه کرد: دلایل منطقی وجود دارد که اقدامات این اشخاص در چارچوب «تامین مالی تروریسم» بوده است.

پیشتر نیز اعلام شده بود که ماموران شعبه مبارزه با تروریسم وابسته به اداره پلیس استانبول در راستای تحقیقات آغاز شده از سوی دادستانی این شهر، در عملیاتی ۸ فرد را به ظن همکاری با گروه تروریستی داعش بازداشت کرده اند.

دادستانی کل استانبول در چارچوب تحقیقاتی که آغاز کرده بود، ۱۱ نفر مظنون به همکاری و ارتباط با گروهک تروریستی داعش را شناسایی کرده بود.

در عملیاتی که بنابه دستور دادستانی این شهر برگزار شد، ۸ مظنون دستگیر شدند و تلاش‌ نیروهای امنیتی برای دستگیری ۳ فرد دیگر هم ادامه داشت./مهر

ارسال نظر