زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

تازه‌ترین آمار تلفات زلزله ترکیه منتشر شد

وزیر کشور ترکیه اعلام کرد تلفات زلزله ویرانگر بهمن‌ماه در جنوب شرق این کشور به ۵۰ هزار و ۳۹۹ نفر رسید و با ادامه شناسایی اجساد، همچنان امکان افزایش وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، «سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه چهارشنبه (پنجم آوریل) اعلام کرد تلفات زلزله ویرانگر فوریه در جنوب شرق این کشور به ۵۰ هزار و ۳۹۹ نفر افزایش یافت.

 

به گزارش اسپوتنیک به نقل از سی‌ان‌ان، سویلو گفت: تعداد کشته‌شدگان ۵۰ هزار و ۳۹۹ نفر است. شناسایی اجساد ادامه دارد. تعداد (تلفات) ممکن است همچنان به‌روزرسانی شود.

 

ششم فوریه (۱۷ بهمن) دو زمین‌لرزه به قدرت ۷.۷ و ۷.۶ در فاصله نُه ساعته مناطق جنوب شرقی ترکیه را لرزاند و هزاران خانه را ویران کرد. این زمین‌لرزه‌ها و صدها پس‌لرزه آن در ۱۱ استان ترکیه و کشورهای همسایه بویژه سوریه احساس شد.

 

در حالی که رجب طیب اردوغان در آستانه انتخابات وعده بازسازی کامل مناطق زلزله‌زده این کشور را داده، رسانه‌های مختلف به شدت از اقدامات دولت ترکیه بعد از زلزله انتقاد می‌کنند.

 

طبق گزارش‌ها، در اولین روزهای وقوع زلزله، تیم‌های جستجو و نجات نتوانستند به شهرهای زلزله‌زده برسند و وزارت بهداشت نیز در پاسخگویی به شهروندان آسیب‌دیده کوتاهی کرد.

 

چندی پیش «خبرگزاری فرانسه» گزارش داد زلزله اخیر در جنوب ترکیه مشکلات اقتصادی این کشور را تشدید کرده و بر نگرانی‌های رئیس‌جمهور ترکیه در آستانه انتخابات سراسری افزوده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار