ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم قسام اسیر آمریکایی-اسرائیلی را آزاد کرد شیخ نعیم قاسم: غیرممکن است نتانیاهو بتواند فلسطینی‌ها را از خاکشان محروم کند الجولانی به بغداد نمی‌رود آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد

واکنش استولتنبرگ به بیانیه مشترک روسیه با چین

دبیر کل ناتو استقرار تسلیحات هسته‌ای روسیه در خاک بلاروس را مغایر با بیانیه مشترک مسکو و پکن دانست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای دفاع از بلاروس، تنها متحد اروپایی خود در جنگ اوکراین، هفته گذشته از استقرار تسلیحات هسته‌ای استراتژیک در خاک این کشور خبر داد. اقدامی که با انتقادات گسترده کشور‌های غربی همراه بود.

ینس استولتنبرگ، دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز (چهارشنبه) مدعی شد استقرار تسلیحات هسته‌ای روسیه در خاک بلاروس نشان داد که بیانیه مشترک چین – روسیه وعده‌ای توخالی بوده است.

استولتنبرگ در کنفرانس خبری خود گفت: اعلام پوتین برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در بلاروس تنها چند روز پس از بیانیه مشترک پکن و مسکو انجام شد که در آن دو کشور وعده داده بودند از استقرار تسلیحات هسته‌ای در خارج از مرز‌های خود اجتناب کنند. با این حال، اقدام جدید روسیه برای این کار نشان داد وعده آن‌ها توخالی بوده است.

او مدعی شد: بر این باورم نمی‌توان به وعده‌ها و سخنان روسیه اطمینان داشت و ما نیازمند آن هستیم که زین پس از نزدیک به آنچه مسکو انجام می‌دهد توجه کنیم (نه سخنان آنها).

این مقام ارشد ناتو تصریح کرد: ما شاهد آن هستیم که روسیه در حال وابستگی بیشتر و بیشتر به چین است که بخشی از آن به دلیل تحریم‌های بین المللی است که علیه مسکو به دلیل جنگ اوکراین وضع شده است. اکنون تجارت با چین برای روسیه بسیار اهمیت یافته است.

استولتنبرگ در پایان کنفرانس خبری خود با انتقاد از آنچه سرکوب آزادی بیان در روسیه خواند، از مسکو خواست ایوان گریشکوویچ، خبرنگار وال استریت ژورنال را که سه شنبه هفته گذشته بازداشت شده بود آزاد کند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار