هلاکت تروریست‌های داعش در حمله هوایی در شمال عراق جان باختن ده‌ها نفر بر اثر سوءتغذیه در ایالت کردفان جنوبی سودان دمشق خبر توافق امنیتی با اسرائیل را تکذیب کرد واکنش ترامپ به احتمال عدم مذاکره پوتین درباره جنگ اوکراین: یا تحریم‌های شدید علیه روسیه اعمال می‌کنم یا کنار می‌کشم لاوروف: دیدار پوتین و زلنسکی در دستور کار نیست ترامپ: ممکن است پوتین دوباره به آمریکا بیاید کالاس: اروپا به راهکار دیپلماتیک درباره هسته‌ای ایران پایبند است فرانسه: مذاکرات جدیدی با ایران هفته آینده برگزار خواهد شد حماس: وضعیت قحطی در غزه، سند جنایت اسرائیل است خطیب‌زاده: حق غنی‌سازی قابل مذاکره نیست / انگشت ما روی ماشه است ‌رئیس الحشد الشعبی: سپاه انقلاب اسلامی در دفاع از عراق به ما کمک کرد ترامپ ارمنستان را آلبانی خواند نماینده حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح با هدف درگیری داخلی است تصرف ۳ منطقه دیگر توسط روسیه پوتین: صنعت هسته‌ای امنیت ملی روسیه را تضمین کرد

واکنش تند شیخ عیسی قاسم به حمله صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی

شیخ عیسی قاسم در توییتی یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و هتک حرمت آن را به شدت محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 09
کد خبر: ۱۷۸۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ «عیسی قاسم» عالم برجسته بحرینی یورش صهیونیست‌ها به معتکفین در مسجدالاقصی و هتک حرمت این مسجد را جنگ با عبادت خدا و نقض حریم اسلام دانست.

 

شیخ عیسی قاسم روز شنبه در توییتی نوشت که تمام امت اسلامی مسئولیت مشروع پاسخگویی به جنایت رژیم صهیونیستی علیه مسجدالاقصی را بر عهده دارند.

 

وی در ادامه تاکید کرد که حمله صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی یک شرارت عمومی خطرناک است و نباید اجازه دهیم که صهیونیست‌ها و یهودیان متعصب به این شرارت ادامه دهند.

 

این درحالی است که مردم بحرین روز شنبه به نشانه همبستگی با مسجدالأقصی و ملت فلسطین در شهرک «البسیتین» اعتراضاتی برگزار کردند.

 

ده‌ها شهروند بحرینی با در دست داشتن پرچم هایی شعارهایی برای همبستگی با ملت فلسطین و مسجدالاقصی سر دادند.

 

شب چهارشنبه نیز مسجد الاقصی شاهد هجوم صهیونیست‌ها و بیرون راندن معتکفین از این مسجد و تعرض وحشیانه به آن‌ها ‌بود.

 

منابع فلسطینی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر اسرائیلی در سحرگاه روز چهارشنبه، بیش از 400 فلسطینی را در مسجدالاقصی بازداشت کردند. آمارهای غیررسمی از زخمی شدن بیش از یکصد تن از نمازگزاران و معتکفان فلسطینی در صحن مسجدالاقصی حکایت دارد.

 

منابع محلی در قدس اشغالی گزارش دادند که در نتیجه تجاوز اشغالگران به مسجدالاقصی 240 تن از اعتکاف‌کنندگان در نتیجه جراحات وارده بیهوش شدند. نیروهای صهیونیست نمازگزاران را با گلوله‌های پلاستیکی مورد هدف قرار داده برای حمله به آنها از گازهای خفه‌کننده و بمب‌های صوتی استفاده کردند.

 

پیشتر گروه‌های مقاومت فلسطین اعلام کرده بودند که مقابله با یورش مستمر صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی مستلزم قیام همه جانبه مردمی و گروه‌های مقاومت است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار