درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

تقدیر و حمایت عضو کمیسیون فرهنگی مجلس از اقدام فراجا برای مقابله با بی‌حجابی

نماینده مردم شهرکرد در مجلس گفت: رصد هوشمند مرتکبین به کشف حجاب از سوی فراجا در راستای اجرای قانون و اقدامی قابل تقدیر و قابل حمایت است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 09
کد خبر: ۱۷۹۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اعلام فرمانده کل انتظامی کشور برای رصد مرتکبین به کشف حجاب از طریق دوربین ها در سطح شهر گفت: زندگی عفیفانه و حفظ و رشد فضائل اخلاقی جامعه در اصول مختلف قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است.

 

وی افزود: علاوه بر این رهبر معظم انقلاب نیز همواره توطئه دشمن را برای از بین بردن اخلاق و فضائل اخلاقی در سطح جامعه را گوشزد کرده اند و بر مقابله با آن تأکید داشته اند.

 

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اقدام فرماندهی انتظامی کشور در رصد هوشمندانه مرتکبین به کشف حجاب در راستای اجرای قانون و اقدامی قابل تقدیر و قابل حمایت است.

 

راستینه خاطرنشان کرد: بانوان ما به مدد انقلاب اسلامی توانسته اند در جایگاه ها و موقعیت های مختلف حضور پیدا کنند و از نظر اجتماعی و اشتغال و... رشد و پیشرفت داشته باشند و رصد و برخورد با مصادیق کشف حجاب می تواند زمینه حضور بیش از پیش بانوان ما در عرصه های مختلف را فراهم کند.

 

وی افزود: فرق و تفاوت وجود دارد بین کسانی که عامدانه اقدام به کشف حجاب می کنند و کسانی که به دلیل کم اطلاعی، حجاب را به طور کامل رعایت نمی کنند که البته امیدواریم با کار فرهنگی و تذکرات اولیه و اصلاحاتی که صورت می گیرد، هم کسانی که به دلیل کم اطلاعی حجاب را کامل رعایت نمی کنند و هم افرادی که مرتکب کشف حجاب می شوند مسیر خود را اصلاح کنند.

 

 سردار رادان فرماندهی کل انتظامی کشور اعلام کرده که کسانی که مرتکب کشف حجاب می شوند از طریق دوربین ها در سطح شهر رصد می شوند که در مرحله اول به مرتکبین کشف حجاب تذکر داده می شود و در مرحله دوم با مستندات و مدارک کافی به قوه قضائیه معرفی می شوند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار