محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

وضعیت بورس امروز ۲۱ فروردین ۱۴۰۲

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران بعد از رکوردشکنی‌های پیاپی، امروز با کاهش 22 هزار و 331 واحد همراه شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۱۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بورس اوراق بهادار تهران امروز در ابتدا در روند رو به رشد قرار گرفت، اما از میانه راه روند کاهشی به خود گرفت و در پایان معاملات با کاهش 22 هزار و 331 واحد نسبت به روز قبل به رقم 2 میلیون و 190 هزار و 311 واحد رسید.

 

همچنین شاخص هموزن با کاهش 322 واحد به رقم 687 هزار و 575 واحد رسید. ارزش روز بازار به بیش از 8 میلیون و 112 هزار میلیارد تومان رسید.

 

معامله‌گران امروز 22.8 میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب حدود 1.5 میلیون معامله و به ارزش 15 هزار و 771 میلیارد تومان دادوستد کردند. همه شاخص‌های بورس امروز به رنگ قرمز درآمدند و شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی با یک درصد کاهش همراه شدند.

 

این دو شاخص با معیار هموزن به اندازه 5 صدم درصد کاهش یافتند. شاخص آزاد شناور 99 صدم درصد کاهش یافت. شاخص بازار اول بورس یک درصد رشد کرد و شاخص بازار دوم بورس 98 صدم درصد کاهش یافت.

 

امروز نماد گل گهر بیشترین اثر افزایشی بر شاخص بورس را داشته و برعکس نمادهای پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه، ملی مس، هلدینگ معدنی خاورمیانه، هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تامین و پتروشیمی پارس به ترتیب بیشترین اثر کاهشی بر شاخص بورس را داشتند.

 

در فرابورس ایران امروز شاخص کل با 65 واحد افزایش به رقم 27 هزار و 522 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 513 هزار میلیارد تومان رسید. ارزش بازار پایه فرابورس به 425 هزار میلیارد تومان بالغ شد.

 

معامله گران امروز بیش از 12.2 میلیارد سهام، حق تقدم و اوراق مالی در قالب683 هزار معامله و به ارزش 110 هزار میلیارد تومان دادوستد کردند. با این حساب ارزش معاملات امروز بورس و فرابورس در مجموع به بیش از 126 هزار میلیارد تومان رسید.

 

امروز نمادهای پتروشیمی مارون، مالی سپهر صادرات، جهان فولاد سیرجان، پتروشیمی زاگرس و انتخاب الکترونیک به ترتیب بیشترین اثر افزایشی بر شاخص فرابورس را داشتند و نمادهای آریاساسول و فولاد هرمزگان بیشترین اثر کاهشی بر شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشتند.

 

گرچه در چند روز گذشته از سال روند رو به رشد در بورس اتفاق افتاد و شاخص به بیش از 2 میلیون و 200 هزار واحد هم رسید، اما ذات بازار سرمایه همراه با ریسک و نوسان است و معامله گران حتما قبل از معامله باید مطالعه، مشورت و تحلیل داشته باشند.

 

دولت در نظر دارد با حمایت از بازار سرمایه این بازار را به عنوان سکویی برای تامین مالی شرکت‌های بزرگ قرار دهد و با رونق شرکت‌های بورسی به رونق تولید و مهار واقعی تورم کمک کند./ فارس

ارسال نظر