ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

بیانیه مجلس خبرگان در آستانه روز قدس

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه ضمن دعوت از مردم برای حضور در مراسم راهپیمایی روز قدس تاکید کرد: بی‌تردید مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و بیداد و سازش‌ناپذیری در برابر ستمگران، تنها راه پیروزی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، مجلس خبرگان رهبری با انتشار بیانیه‌ای به مناسبت درپیش‌رو بودن روز قدس تاکید کرد: انتظار می‌رود ملت لبنان و فلسطین و احزاب و جریانات سیاسی با وحدت، یکپارچگی، درایت و هوشیاری توطئه‏‌های دشمنان را نقش بر آب سازند.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

روز قدس، روز خروش امت اسلامی علیه استکبار جهانی و صهیونیسم بین‌‏المللی فرا می‌رسد و ملت‌های مسلمان پس از قریب یک ماه روزه‏‌داری، عبادت و بندگی و مناجات به درگاه خداوند متعال در لیالی قدر و در پاسخ به ندای رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی «قدس ‏سره» به حمایت از مردم مظلوم فلسطین و پاسداری از نخستین قبله‏‌گاه مسلمین برمی‏‌خیزند و این ملت ستمدیده را به مقاومت هرچه بیشتر در برابر رژیم نژادپرست صهیونیستی و حامیان جنایتکارش فرامی‏‌خوانند.

بی‌تردید مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و بیداد و سازش‌ناپذیری در برابر ستمگران، تنها راه پیروزی است؛ همانطور که مقاومت و پیروزی حماس و حزب‏‌الله لبنان در برابر رژیم تا دندان مسلح اسرائیل و آمریکای جهانخوار، وعده الهیِ «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ» را تحقق بخشید.

در شرایط حساس کنونی که سرزمین‌های اشغالی از یک‌سو دستخوش بحران‌های داخلی و اعتراضات بی‌سابقه مردمی است و از یک سو مقاومت لبنان و فلسطین با موشکباران شهرک‌های صهیونیستی، هیمنه پوشالی رژیم غاصب اسرائیل را برای چندمین‌بار شکستند، این رژیم چون مار زخم خورده به خود می‏‌پیچد و با یورش به مسجد الأقصی، ضمن هتک حرمت این مکان مقدس، امنیت نمازگزاران روزه‌دار را به خطر می‌اندازد، انتظار می‌رود که ملت شجاع لبنان و فلسطین و احزاب و جریانات سیاسی با وحدت، یکپارچگی، درایت و هوشیاری توطئه‏‌های دشمن را نقش بر آب سازند.

مجلس خبرگان رهبری، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر مقاومت به ویژه شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و اعلام حمایت مجدد از مردم سرافراز فلسطین و مقاومتِ قهرمان، ملت‌های مسلمان و آزادگان جهان به‌ویژه مردم شریف ایران اسلامی را به زنده نگه‌داشتن آرمان فلسطین تحت رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای «مدظله العالی» و برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم دشمن‌شکن روز قدس فرامی‏‌خواند و پیروزی ملت مظلوم فلسطین و آزادی قدس شریف را از درگاه خداوند سبحان خواستار است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار