امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

برج میلاد امشب خاموش می‌شود

برج میلاد امشب خاموش می‌شود چراغ های برج میلاد امشب سه شنبه ۲۲ فروردین ماه از اذان مغرب تا اذان صبح چهارشنبه به مناسبت شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) خاموش می‌شود. 
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با فرا رسیدن روز جهانی قدس اکران فرهنگی با عنوان «در قدس افطار خواهیم کرد» توسط سازمان زیباسازی شهر تهران بر فضای شهری و سازه های تبلیغاتی پایتخت انجام شد.

بر اساس این گزارش؛ طرح های فرهنگی روز جهانی قدس به سه زبان فارسی، عربی، انگلیسی و استفاده از تصاویر مسجد القصی و همچنین بهره گیری از نمادهای سفره افطار مسلمین در سراسر جهان در فضای شهری پایتخت به نمایش در آمده است.

پایتخت با اهتزاز هزاران پرچم سیاه پوش عزای امیر مومنان (ع) شد

همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت امیرالمومنین حضرت علی (ع) پایتخت با اهتزاز هزاران پرچم توسط سازمان زیباسازی سیاه پوش و آماده برگزاری مراسم عزاداری و شب های قدر شد.

بر اساس این گزارش؛ اکران فرهنگی لیالی قدر تحت پویش « نشرخوبی ها» همزمان با ماه مبارک رمضان در حال انجام است، که بر همین اساس بیلبوردهایی با فرازهایی از دعای جوشن کبیر و همچنین پنج هزار پرچم عزاداری بر روی عرشه‌ پل‌ها و ۱۰ نما پرچم به مناسبت لیالی‌ قدر و ادای احترام به امیرالمومنین بر فضاهای شهری پایتخت نصب شده است.

رفع مشکلات ثبت و صدور اسناد مالکیت پلاک های واقع در بافت های فرسوده شهر تهران تسریع می شود

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در جلسه کارگروه ثبتی مالکیتی ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با بیان این که ۴۰ هزار پلاک در بافت های فرسوده به دلیل مشکلات عدیده ثبتی- مالکیتی قابلیت نوسازی ندارند، خواستار پیگیری رفع موانع ثبتی پلاک های مذکور شد.

مهدی هدایت با اشاره به اینکه بافت فرسوده هفت درصد مساحت شهر تهران را دربرگرفته و ۱۷ درصد جمعیت پایتخت در آن ساکن هستند، متذکر شد: در این مساحت ۲۷۸ هزار پلاک واقع شده که ۱۲۲ هزار پلاک از آن تاکنون نوسازی شده و ۱۵۶ هزار پلاک باقی مانده است و نکته اینجاست که از این تعداد ۴۰ هزار پلاک به دلیل مسائل و مشکلات عدیده ثبتی- مالکیتی، قابلیت نوسازی ندارد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که سه موضوع بافت های فرسوده، آلوگی هوا و ترافیک از اصلی ترین معضلات و چالش های شهر تهران هستند که رفع آنها مورد تأکید قرار گرفته، تصریح کرد: موضوع بافت های فرسوده مشکلی است که اگر رفع نشود، در صورت وقوع زلزله می تواند یک شبه کشور را دچار بحران کند.

هدایت یکی از موانع نوسازی بافت های فرسوده را حذف مشوق های نوسازی عنوان کرد و یادآور شد: با پیگیری های انجام شده در دی ماه سال گذشته توانستیم دوباره بسته های تشویقی نوسازی را به بافت های فرسوده برگردانیم و با اعطاء تراکم تشویقی، وام، تسهیلات و ... فرآیند نوسازی در بافت های فرسوده را تسریع کنیم.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که نوسازی پلاک های دارای مشکلات ثبتی خارج از اختیارات شهرداری است، گفت: ۴۰ هزار پلاک در بافت های فرسوده به دلیل مشکلات متعدد ثبتی (املاک مجهول المالک، مغایرت ابعاد و مساحت، عرصه های اوقافی، سندهای مشاعی و ...) قابلیت نوسازی ندارند و تا سند مالکیت نداشته باشند نمی توانند پروانه بگیرند و وارد فرآیند نوسازی شوند.

به گفته هدایت ۶ هزار پلاک واقع در بافت های فرسوده نیز در محدوده حرایم واقع شده که آنها نیز قادر به نوسازی نیستند و ضروری است تعیین و تکلیف شوند.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اعلام آمادگی کرد که با استفاده از تمام ظرفیت های موجود نرم افزاری، سخت افزاری، نیروی انسانی، تجهیزات و ... آمادگی هر گونه کمک و همکاری با سازمان ثبت اسناد و املاک استان را به منظور رسیدگی و رفع مشکلات ثبتی ۴۰ هزار پلاک ذکر شده را دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار