جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ژاپن/ دعوت از امیرعبداللهیان برای سفر به توکیو

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ژاپن/ دعوت از امیرعبداللهیان برای سفر به توکیو وزیر خارجه ژاپن در رایزنی تلفنی با همتای ایرانی از امیرعبداللهیان برای سفر به توکیو دعوت و دیدگاه این کشور برای کمک به تکمیل روند مذاکرات در وین را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «هایاشی یوشی ماسا» وزیر امور خارجه ژاپن امروز (چهارشنبه) ۲۳ فروردین ماه در خصوص روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تلفنی گفت‌و‌گو کردند.

 

در این تماس تلفنی دو طرف در مورد توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف و نیز روند مذاکرات وین برای رفع تحریم‌ها بحث تبادل نظر کردند.

 

وزیر امور خارجه ژاپن روابط دوستانه و تاریخی دو کشور را پراهمیت خواند و ضمن تشریح دیدگاه‌های کشورش در خصوص روند مذاکرات وین، دیدگاه ژاپن را برای کمک به تکمیل این روند اعلام کرد.

 

وزیر خارجه ژاپن همچنین از روند مثبت همکاری‌های ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد.

 

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفتوگوی تلفنی به دیدار مهم نخست وزیر ژاپن با رئیس جمهور ایران در نیویورک اشاره کرد و با توجه به پیشینه مثبت و روابط تاریخی بین دو کشور ایران و ژاپن، از گسترش همکاری‌های فیمابین در عرصه‌های مختلف استقبال کرد.

 

امیرعبداللهیان تاکید کرد: ایران همواره دیپلماسی و مذاکره را راه حل برون رفت از چالش‌های منطقه‌ای و جهانی می‌داند.

 

تحولات اوکراین نیز از جمله موارد مورد گفت‌وگو در این رایزنی تلفنی بود و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بار دیگر بر مواضع صریح و اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال اوکراین و‌ مخالفت با جنگ تأکید کرد.

 

در این تماس درودهای گرم نخست وزیر ژاپن به رئیس جمهور کشورمان دریافت شد. همچنین امیرعبداللهیان حامل سلام‌های آیت‌الله رئیسی به نخست‌وزیر ژاپن بود.

 

وزیر امور خارجه ژاپن همچنین از امیرعبداللهیان برای سفر به توکیو دعوت کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار