ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد

محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد

محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که امروز در حرم امام حاضر شده بود با رد ادعای منتشر شده منتسب به محسن رفیق دوست مبنی بر اینکه «امام با سلاح شیمیایی موافق بود» گفت: حضرت امام روی مسائل انسانی فوق العاده حساسیت داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 06
کد خبر: ۲۷۰۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که امروز در حرم امام حاضر شده بود با رد ادعای منتشر شده منتسب به محسن رفیق دوست مبنی بر اینکه «امام با سلاح شیمیایی موافق بود» گفت: حضرت امام روی مسائل انسانی فوق العاده حساسیت داشتند.

فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس افزود: حتی برای مقابله به مثل که جنگ شهر‌ها بود ایشان تا مدت‌ها اجازه ندادند. بعد که شدت حملات به شهر‌ها زیاد شد یک اماکن خاصی را اجازه دادند، اما در خصوص مسائل شیمیایی و هسته‌ای همیشه ممنوعیت قائل بودند.

محسن رضایی در پاسخ به این موضوع که این روز‌ها بحث بررسی لوایح اف‌ای تی اف در مجمع تشخیص مطرح است، گفت: مهمترین موضوعی که این روز‌ها در مجمع تشخیص مصلحت نظام دارد پیگیری می‌شود در رابطه با مسائل تولید و سرمایه گذاری و اشتغال و مسائلی که در سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری وجود دارد، است. آخرین وضعیت اقتصادی کشور مورد مطالعه قرار گرفته است. قرار است بین هیئت رئیسه مجمع تشخیص و هیئت رئیسه مجلس جلساتی برگزار شود تا با هماهنگی بیشتری کمک کنیم که مشکلات کمتر شود.

رضایی در پاسخ به پرسشی در مورد مذاکرات گفت: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد. / جماران

مطالب مرتبط
ارسال نظر