پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد

محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که امروز در حرم امام حاضر شده بود با رد ادعای منتشر شده منتسب به محسن رفیق دوست مبنی بر اینکه «امام با سلاح شیمیایی موافق بود» گفت: حضرت امام روی مسائل انسانی فوق العاده حساسیت داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 06
کد خبر: ۲۷۰۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که امروز در حرم امام حاضر شده بود با رد ادعای منتشر شده منتسب به محسن رفیق دوست مبنی بر اینکه «امام با سلاح شیمیایی موافق بود» گفت: حضرت امام روی مسائل انسانی فوق العاده حساسیت داشتند.

فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس افزود: حتی برای مقابله به مثل که جنگ شهر‌ها بود ایشان تا مدت‌ها اجازه ندادند. بعد که شدت حملات به شهر‌ها زیاد شد یک اماکن خاصی را اجازه دادند، اما در خصوص مسائل شیمیایی و هسته‌ای همیشه ممنوعیت قائل بودند.

محسن رضایی در پاسخ به این موضوع که این روز‌ها بحث بررسی لوایح اف‌ای تی اف در مجمع تشخیص مطرح است، گفت: مهمترین موضوعی که این روز‌ها در مجمع تشخیص مصلحت نظام دارد پیگیری می‌شود در رابطه با مسائل تولید و سرمایه گذاری و اشتغال و مسائلی که در سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری وجود دارد، است. آخرین وضعیت اقتصادی کشور مورد مطالعه قرار گرفته است. قرار است بین هیئت رئیسه مجمع تشخیص و هیئت رئیسه مجلس جلساتی برگزار شود تا با هماهنگی بیشتری کمک کنیم که مشکلات کمتر شود.

رضایی در پاسخ به پرسشی در مورد مذاکرات گفت: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد. / جماران

مطالب مرتبط
ارسال نظر