تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

هشدار وزارت بهداشت درباره سزارین‌های ۱۴۰۲/۰۲/۰۲

هشدار وزارت بهداشت درباره سزارین‌های ۱۴۰۲/۰۲/۰۲ معاون درمان وزارت بهداشت در نامه ای به معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خواستار اقدامات کنترلی به منظور عدم رشد آماری سزارین های تقویمی در تاریخ 1402/02/02 و اعمال مقررات در برخورد با تخلفات احتمالی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 12
کد خبر: ۱۷۹۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، معاون درمان وزارت بهداشت در نامه ای به معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خواستار اقدامات کنترلی به منظور عدم رشد آماری سزارین های تقویمی در تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۲ و اعمال مقررات در برخورد با تخلفات احتمالی شد.



پیرو ابلاغ بخشنامه های قبلی در خصوص تاکید بر کنترل سزارین های غیراورژانس تقویمی و مناسبتی در بیمارستانها و اعمال مقررات با بیمارستانهای متخلف و همچنین پزشکان ترویج کننده و دارای آمار بالای سزارین در ایام خاص تقویمی، به استحضار می رساند همچنان گزارش هایی از عدم کنترل موضوع و ادامه این روند در بعضی از بیمارستانها دریافت می گردد و حتی در شبکه های خبری صدا و سیما نیز بعنوان یک چالش به آن پرداخته می شود.



با توجه به اینکه ادامه این موضوع می تواند در زمینه تامین زایمان ایمن و حفظ سلامت مادر و نوزاد آسیب های جدی ایجاد کند و اختلال در گردش کار عادی بیمارستانها و اتاق های عمل و اشغال غیر ضرور تخت های NICU و حتی تامین و توزیع خون و فرآورده های خونی(با استناد به اعلام سازمان انتقال خون) فراهم نماید، ضروری می باشد از هم اکنون با توجه به دریافت شواهدی از تعیین نوبت توسط متخصصین زنان و زایمان در بیمارستانهای خصوصی و عمومی غیر دولتی برای تاریخ ۰۲/۰۲/۰۲، اقدامات پیشگیرانه لازم در راستای کنترل و نظارت بر افزایش نامتعارف سزارین های الکتیو غیر ضرور و فاقد اندیکاسیون از طریق ابلاغ این بخشنامه به کلیه بیمارستانهای تحت پوشش انجام پذیرد.



علاوه بر ابلاغ بخشنامه و تاکید بر اقدامات کنترلی توسط مسئولین فنی بیمارستانها، لازم است نسبت به انجام بازدیدهای نظارتی از بیمارستانهای با سابقه آمار سزارین تقویمی بالا اقدام شده و در صورت تایید آمار افزایشی سزارین های فاقد اندیکاسیون در تاریخ پیش رو (به ویژه۱۴۰۲/۰۲/۰۲) با بیمارستان و پزشک مربوطه اعمال مقررات منطبق با مفاد بخشنامه های فوق الذکر انجام و گزارش اقدامات آن معاونت به مرکز نظارت و اعتبار بخشی اعلام گردد.



بدیهی است در صورتی که در این زمینه بیمارستانی دارای سه نوبت تذکر ماده ۳۳ آیین نامه بیمارستان می باشد، می بایست مستندات آن را جهت اعمال کاهش درجه اعتباربخشی به مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان این معاونت ارسال کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار