قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

جوزپ بورل: مواضع اتحادیه اروپا درباره تایوان تغییر نکرده است

جوزپ بورل: مواضع اتحادیه اروپا درباره تایوان تغییر نکرده است «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز (جمعه) گفت که موضع این اتحادیه درباره مسئله تایوان تغییری نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 14
کد خبر: ۱۷۹۵۶۳

به گزارش راهبرد معاصر بورل طی یادداشتی در وبگاه سرویس خارجی اتحادیه اروپا، گفت: «اتحادیه اروپا از ظهور و افزایش قدرت چین، ترسی ندارد. همکاری و نقش چین را در حل مشکلات جهانی و منطقه‌ای تایید می‌کنیم».

وی با بیان اینکه تاریخ جهان فردا به نحوه استفاده چین از قدرت خود بستگی دارد، توضیح داد: «چین باید مسئولیت بیشتری از جمله درخصوص صلح و امنیت جهان بپذیرد».

این مقام ارشد اروپایی ضمن اشاره به روابط قوی اقتصادی چین و اتحادیه اروپا، اظهار داشت: «با این حال، نوعی عدم تعادل بین اتحادیه اروپا و چین وجود دارد که باید کاهش یابد. اتحادیه اروپا علاقه‌مند به حفظ یک سیستم باز است و در اتخاذ تدابیری برای محافظت در برابر اقدامات ناعادلانه تردید نخواهد کرد».

بورل در این یادداشت ادامه داد: «اتحادیه اروپا برای مواد خام خاصی مانند کبالت، منگنز و منیزیم، بیش از حد به چین وابسته است اما زمانی که منافع حیاتی در خطر قرار بگیرد، می‌تواند به سرعت از شر این وابستگی خلاص شود».

وی در ادامه به موضوه تایوان پرداخت: «ما اساساً به سیاست چین واحد متعهد هستیم. ما هیچ دلیلی برای زیر سوال بردن آن نمی بینیم ولی هر گونه تلاش برای تغییر وضعیت موجود با زور، غیرقابل قبول خواهد بود».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این‌باره اضافه کرد: «باید از تشدید تنش و تحریک در موضوع تایوان اجتناب شود. موضع اتحادیه در مورد تایوان تغییر نکرده است».

بورل همچنین با بیان اینکه گفتگوی رئیس جمهور چین با همتای اوکراینی مفید خواهد بود، گفت: «اگر پکن به یافتن راه حل سیاسی برای جنگ [اوکراین] کمک نکند، حفظ رابطه اعتماد اتحادیه اروپا با چین، اگر نگوییم غیرممکن، بسیار دشوار خواهد بود».

از سوی دیگر «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان که به پکن سفر کرده، با بیان اینکه هیچ کشوری به اندازه چین بر روسیه نفوذ ندارد، تاکید کرد که وضعیت تایوان نباید تغییر کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار