عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق

وزیر اقتصاد تایوان: قطعات پیجر‌های منفجرشده در لبنان ساخت تایوان نبودند

وزیر اقتصاد تایوان: قطعات پیجر‌های منفجرشده در لبنان ساخت تایوان نبودند وزیر اقتصاد تایوان صبح جمعه مدعی شد که قطعات مورد استفاده در ساخت هزاران پیجر منفجرشده در لبنان، ساخت این کشور نبودند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 20
کد خبر: ۲۵۷۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کیو جیه هوی» وزیر اقتصاد تایوان صبح جمعه مدعی شد که قطعات مورد استفاده در ساخت هزاران پیجر منفجرشده در لبنان، ساخت این جزیره نبودند.

کیو در گفتگو با خبرنگاران درباره گزارش‌های منتشرشده درباره منفجرشدن هزاران پیجری ساخت تایوان در دست مردم لبنان، گفت: «قطعات به کار رفته در آنها از جمله آی‌سی‌ها و باتری‌ها، ارزان و بی‌کیفیت بودند».

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، او وقتی که تحت فشار خبرنگاران برای پاسخ دادن به اینکه آیا قطعاتی از این پیجر‌ها هم در تایوان ساخته شده‌اند، ادعا کرد: «با قاطعیت می‌توانم بگویم که ساخت تایوان نیستند».

وزیر اقتصاد تایوان همچنین افزود که این پرونده هم‌اکنون توسط مقامات قضایی این جزیره در دست بررسی قرار دارد.

رویترز در ادامه این گزارش نوشت: «رئیس و موسس شرکت گولد آپولو تا اواخر شب پنجشنبه توسط دادستان تایوان مورد بازجویی قرار گرفت و سپس آزاد شد».

پیش از این، شرکت تایوانی گولد آپولو مدعی شده بود که دستگاه‌های مورد استفاده در انفجار‌های لبنان را تولید نکرده بلکه آنها توسط شرکت مجارستانی «بی‌اِی‌سی» که مجوز استفاده از نام تجاری آنها را داشته، ساخته شده بودند.

پیش از این نیز آژانس امنیت ملی دولت بلغارستان روز پنجشنبه مدعی شد که این کشور به‌عنوان واسطه‌ای برای فروش پیجر‌های تایوانی به لبنان نبوده است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار