مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

حکیم: مسئله فلسطین قابل چانه زنی نیست

رهبر جریان حکمت ملی عراق در بیانیه ای به مناسبت روز قدس تاکید کرد مسئله فلسطین قابل چانه زنی یا کوتاه آمدن نیست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 14
کد خبر: ۱۷۹۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر «سید عمار حکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی به مناسبت روز جهانی قدس، گفت: روز جهانی قدس روز ویژه مسلمانان نیست، بلکه روزی جهانی برای همه آزادگان جهان است و هویتی است که نمی‌توان از آن کوتاه آمد یا بر سر آن چانه زنی کرد.

به گزارش پایگاه خبری جریان حکمت ملی عراق، حکیم ادامه داد: قدس شهری است که ادیان گوناگون آسمانی را در خود گرد آورده و باید نماد هم‌زیستی ادیان باشد نه اینکه یک رژیم غاصب، سلطه خود را بر آن تحمیل کند و بکوشد که آن را شهری برای پیروان یک دین سازد و پیروان دیگر ادیان و باور‌ها را از عمل به شعائر دینی و عبادی‌شان بازدارد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق تصریح کرد که احیای این مناسب به معنای اعلام مخالفت آشکار با صهیونیسم و هژمونی آن و سلطه‌جویی آن بر قدس است. شهری که برای فلسطینیان و اعراب و مسلمانان و همه آزادگان جهان هویتی است که نمی‌توان از آن کوتاه آمد یا بر سر آن چانه‌زنی کرد.

حکیم در این پیام همچنین بر همبستگی ثابت و پایدار خود با ملت فلسطین در مصیبت و جهادش تأکید کرد و از جامعه جهانی و نهاد‌های بین‌المللی و منطقه‌ای و اسلامی خواست که با جدیت برای نجات ملت فلسطین از نقض هر روزه حقوقشان از جانب رژیم صهیونیستی تلاش کنند.

امروز جمعه ۲۵ فروردین مصادف با ۲۳ ماه رمضان و همزمان با روز جهانی قدس، مردم مسلمان و نیز آزادیخواهان جهان در کشور‌های مختلف اسلامی و غیر اسلامی در سراسر جهان به خیابان‌ها می‌آیند و ضمن محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی از حقوق و آرمان‌های ملت فلسطین دفاع می‌کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار