المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

جهاد اسلامی:به جنگ تا آزادی فلسطین ادامه خواهیم داد

جهاد اسلامی:به جنگ تا آزادی فلسطین ادامه خواهیم داد دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس بر ادامه مقاومت تا آزادی فلسطین تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 14
کد خبر: ۱۷۹۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر زیاد النخاله، دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین که در عراق بسر می‌برد در سخنانی تاکید کرد: عراق قلب اعراب است و ما متوجه هستیم که حضور آن در حمایت از مردم فلسطین به چه معناست. به روح فرماندهان بزرگ شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس درود می‌فرستیم. آنان نقش برجسته‌ای ایفا کردند تا عراق عربی و اسلامی باقی بماند.

به گزارش المیادین، او افزود: صحنه‌های مقاومت و حضور مردمی در روز قدس، موید حضور و حمایت از مردم فلسطین و مقاومت آنهاست. ما به جنگ تا آزادی فلسطین ادامه خواهیم داد، حتی اگر هزار سال طول بکشد.

النخاله افزود: مبارزان شجاعی در قدس اشغالی هر روز بیرون می‌آیند تا به اشغالگران بگویند که این سرزمین مال ماست. کسانی که فکر می کنند فلسطینی ممکن است نبرد خود را متوقف کند دچار توهم هستند. در قدس پروژه صهیونیستی سقوط خواهد کرد و ما از دین، تاریخ و صلح خود دفاع خواهیم کرد.

او همچنین تاکید کرد: کرانه باختری و مبارزان آن که امروز نماینده سپر قدس هستند، هر روز برای مقابله با اشغالگران بیرون می آیند.

دبیر کل جهاد اسلامی همچنین گفت: صحنه های روزانه در مسجد الاقصی برای نشان دادن چهره واقعی اشغالگران به جهان کافی است. در قدس، پروژه صهیونیستی سقوط خواهد کرد و ما از دین و تاریخ خود دفاع خواهیم کرد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار