دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

آخرین آمار کرونا در ایران/ شناسایی ۱۷۰ بیمار جدید

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۰۳ هزار و ۹۱ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۵ هزار و ۱۰۹ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۷۹۴ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۹۰ هزار و ۹۵ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۹۹۸ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۲۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۷۰ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۰۳ هزار و ۹۱ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۵ هزار و ۸۰۸ رسید.

تا کنون ۷ میلیون ۳۵۱ هزار و ۵۷۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۸۰۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۶ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۷۲۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۲ شهرستان وضعیت قرمز، ۶۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۷۰ شهر در وضعیت زرد و ۱۰۵ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر