کشندگی اُمیکرون بیشتر از آنفولانزای فصلی است؟-راهبرد معاصر
ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات 

کشندگی اُمیکرون بیشتر از آنفولانزای فصلی است؟

طبق تحقیق دانشمندان نوع اُمیکرون کووید از ویروس‌های آنفولانزا فصلی کشنده‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر محققان در تحقیقات اخیرشان هشدار دادند که نوع اُمیکرون کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ در واقع کشنده‌تر از آنفولانزا فصلی است.

نویسندگان این مطالعه گزارش کردند که بیماران بزرگسال بستری شده در بیمارستان مبتلا به یک مورد آنفولانزا در طول فصل آنفولانزا ۲۰۲۱-۲۰۲۲ نسبت به بیماران بستری شده در بیمارستان که آزمایش نوع اُمیکرون کووید-۱۹ آن‌ها مثبت بود، ۵۵ درصد کمتر در معرض خطر مرگ در ماه آینده بودند.

مشاهده این که بزرگسالان حامل نوع اُمیکرون دارای نرخ مرگ و میر بالاتری نسبت به سایرینی هستند که با ویروس آنفولانزا فصلی سروکار دارند، قابل توجه است، زیرا اُمیکرون به طور کلی نسبت به هر دو سویه دلتا و آلفا کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به عنوان ویروسی با میزان مرگ و میر کمتر دیده می‌شود.

این مطالعه گزارش می‌دهد که احتمال مرگ بزرگسالان ۱۸ساله و بالاتر مبتلا به آنفولانزا در ۳۰ روز آینده پس از بیماری نسبت به افراد مبتلا به اُمیکرون در طول فصل آنفولانزا ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ حدود ۵۵ درصد کمتر است. آنفولانزا و کووید-۱۹ هر دو بیماری‌های تنفسی هستند که راه‌های انتقال مشابهی دارند.

در تلاش برای یافتن اطلاعات بیشتر، محققان نتایج بالینی بیماران بستری شده با نوع اُمیکرون کووید (۱۶۷ بیمار) را با بیماران بستری شده با آنفولانزا (۲۲۱ بیمار) در یک بیمارستان دانشگاهی مقایسه کردند. در مجموع ۶۳ بیمار در بازه زمانی ۳۰ روزه جان خود را از دست دادند که از آن میان ۱۹ (۹درصد) نفر به دلیل آنفولانزا در بیمارستان بستری شده بودند و ۴۴ (۲۶درصد) به دلیل ابتلا به اُمیکرون در بیمارستان بستری بودند.

بیماران مبتلا به اُمیکرون همچنین تمایل به نشان دادن نمرات چندابتلایی کلی بالاتر داشتند و احتمال ابتلا به فشار خون بالا و دیابت در آن‌ها بیشتر بود. از سوی دیگر، آسم در بین بیماران بستری شده به دلیل ابتلا به آنفولانزا شایع‌تر بود. هم عوارض تنفسی و هم نیاز به حمایت اکسیژن/تهویه مکانیکی در بین بیماران اُمیکرون شایع‌تر بود. یک دلیل احتمالی برای نرخ بالاتر مرگ و میر اُمیکرون این است که بیماران بستری شده مبتلا به اُمیکرون مسن‌تر بودند و دارای بیماری‌های زمینه‌ای دیگر مانند دیابت و بیماری مزمن کلیوی بودند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده