آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

کشندگی اُمیکرون بیشتر از آنفولانزای فصلی است؟

طبق تحقیق دانشمندان نوع اُمیکرون کووید از ویروس‌های آنفولانزا فصلی کشنده‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر محققان در تحقیقات اخیرشان هشدار دادند که نوع اُمیکرون کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ در واقع کشنده‌تر از آنفولانزا فصلی است.

نویسندگان این مطالعه گزارش کردند که بیماران بزرگسال بستری شده در بیمارستان مبتلا به یک مورد آنفولانزا در طول فصل آنفولانزا ۲۰۲۱-۲۰۲۲ نسبت به بیماران بستری شده در بیمارستان که آزمایش نوع اُمیکرون کووید-۱۹ آن‌ها مثبت بود، ۵۵ درصد کمتر در معرض خطر مرگ در ماه آینده بودند.

مشاهده این که بزرگسالان حامل نوع اُمیکرون دارای نرخ مرگ و میر بالاتری نسبت به سایرینی هستند که با ویروس آنفولانزا فصلی سروکار دارند، قابل توجه است، زیرا اُمیکرون به طور کلی نسبت به هر دو سویه دلتا و آلفا کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به عنوان ویروسی با میزان مرگ و میر کمتر دیده می‌شود.

این مطالعه گزارش می‌دهد که احتمال مرگ بزرگسالان ۱۸ساله و بالاتر مبتلا به آنفولانزا در ۳۰ روز آینده پس از بیماری نسبت به افراد مبتلا به اُمیکرون در طول فصل آنفولانزا ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ حدود ۵۵ درصد کمتر است. آنفولانزا و کووید-۱۹ هر دو بیماری‌های تنفسی هستند که راه‌های انتقال مشابهی دارند.

در تلاش برای یافتن اطلاعات بیشتر، محققان نتایج بالینی بیماران بستری شده با نوع اُمیکرون کووید (۱۶۷ بیمار) را با بیماران بستری شده با آنفولانزا (۲۲۱ بیمار) در یک بیمارستان دانشگاهی مقایسه کردند. در مجموع ۶۳ بیمار در بازه زمانی ۳۰ روزه جان خود را از دست دادند که از آن میان ۱۹ (۹درصد) نفر به دلیل آنفولانزا در بیمارستان بستری شده بودند و ۴۴ (۲۶درصد) به دلیل ابتلا به اُمیکرون در بیمارستان بستری بودند.

بیماران مبتلا به اُمیکرون همچنین تمایل به نشان دادن نمرات چندابتلایی کلی بالاتر داشتند و احتمال ابتلا به فشار خون بالا و دیابت در آن‌ها بیشتر بود. از سوی دیگر، آسم در بین بیماران بستری شده به دلیل ابتلا به آنفولانزا شایع‌تر بود. هم عوارض تنفسی و هم نیاز به حمایت اکسیژن/تهویه مکانیکی در بین بیماران اُمیکرون شایع‌تر بود. یک دلیل احتمالی برای نرخ بالاتر مرگ و میر اُمیکرون این است که بیماران بستری شده مبتلا به اُمیکرون مسن‌تر بودند و دارای بیماری‌های زمینه‌ای دیگر مانند دیابت و بیماری مزمن کلیوی بودند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده