دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند وزیر انرژی آمریکا: راه طولانی تا رسیدن به توافق با ایران باقی مانده است وقوع آتش سوزی در خانه فرماندار ایالت پنسیلوانیا

واکنش مسکو به تحولات سودان

«آندری چرنوول» سفیر روسیه در سودان شنبه (۱۵ آوریل) به خبرگزاری تاس گفت درگیری‌ها بین نیروهای پشتیبانی سریع سودان و ارتش در خارطوم پایتخت این کشور ادامه دارد اما مسکو انتظار دارد که طرف‌های درگیری به زودی مذاکرات را شروع کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر سفیر روسیه اظهار داشت: «امیدواریم طرف‌ها در چند ساعت آینده، از درگیری به سمت مذاکره بروند». این دیپلمات روس افزود هیچ مجروحی از شهروندان روسیه در درگیری‌ها گزارش نشده است.

سفارت روسیه در سودان همچنین به شهروندان روس توصیه کرده در خانه بمانند و در حالی که درگیری‌ها ادامه دارد، از پنجره‌ها دور بمانند.

در سایه تداوم بحران در سودان، امروز درگیری شدیدی میان شبه نظامیان «پشتیبانی سریع» و ارتش این کشور آغاز شد. ارتش سودان اعلام کرده نیروهای پشتیبانی سریع علیه دولت شورش کرده‌اند و ارتش موفق به دفع حمله صورت گرفته علیه فرماندهی کل نیروهای مسلح شد و درگیری میان دو طرف در فرودگاه بین‌المللی خارطوم پس از تلاش نیروهای پشتیبانی سریع برای کنترل آن در جریان است.

از سوی دیگر، فرمانده گارد ریاست‌جمهوری ارتش سودان اعلام کرد ارتش کنترل کامل فرماندهی کل را در دست دارد و «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی این کشور در مکانی امن است و شخصا عملیات نظامی را زیر نظر دارد. اما شبه‌نظامیان واکنش سریع با انتشار بیانیه‌ای ادعا کردند که در حال حاضر کنترل کاخ ریاست‌جمهوری و بیت الضیافه و فرودگاه‌های خارطوم، مروی و الابیض را در دست گرفته‌اند.

فرماندهی نیروهای پشتیبانی سریع سودان همچنین امروز اعلام کرد یگان‌های ارتش با استفاده از انواع تسلیحات سبک و سنگین به مقرهای آن در خارطوم حمله کرده‌اند.

اختلاف بین ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع در سودان که هر دو با هم کودتای اکتبر ۲۰۲۱ در این کشور را هدایت کردند، در ماه‌های اخیر تشدید شده و موجب به تاخیر افتادن امضای توافقنامه مورد حمایت بین‌المللی با احزاب سیاسی برای احیای گذار دموکراتیک این کشور شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار