بقائی: در مورد مکان مذاکرات آتی در حال بحث هستیم بیانیه سفارت ایران درباره کشته‌شدن ۸ تبعه پاکستانی در سیستان و بلوچستان دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد ویتکاف: گفت‌وگوی بسیار مثبت و سازنده با ایران داشتیم بقائی: عمان همچنان میانجی مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود نیویورک‌تایمز: گفت‌وگوی ایران و آمریکا مثبت بود عراقچی: گفت‌و‌گو‌ها با آمریکا در فضای احترام متقابل انجام شد ترامپ گوشی‌های هوشمند را از تعرفه‌ها معاف کرد واکنش اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: به مبنای مذاکراتی با آمریکا نزدیک شدیم عراقچی: در هنگام خروج، با هیئت آمریکایی چند دقیقه‌ای گفت‌و‌گو کردیم + فیلم وزیر خارجه عمان: فضای مذاکرات ایران و آمریکا دوستانه بود مذاکرات مسقط پایان یافت/ موافقت ایران و آمریکا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده اسلامی: اگر غنی‌سازی اورانیوم را انجام نمی‌دادیم، قادر به راه‌اندازی راکتور‌های خود نبودیم تعلیق بودجه ۲۱۰ میلیون دلاری پرینستون و لغو صد‌ها ویزای دانشجویی در آمریکا

سودان سفیر انگلیس را اخراج کرد

سودان به سفیر انگلیس ۲۱ ساعت مهلت داد تا خارطوم را ترک کند و به کشور خود بازگردد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 31
کد خبر: ۱۰۷۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات کنونی سودان امروز (یکشنبه) به «جایلز لیوِر» سفیر انگلیس در خارطوم ۲۱ ساعت مهلت دادند که این کشور را ترک کند.

بر اساس گزارش وب‌سایت «المشهد السودانی»، لیور پیش‌تر گفته بود، انگلیس اقدامات اخیر ارتش سودان را بشدت محکوم می‌کند.

در همین ارتباط، یکی از مقام‌های نظامی سودان پنجشنبه هفته گذشته اعلام کرد، فرمانده نیرو‌های مسلح سودان دست‌کم شش نفر از سفرا از جمله سفرای این کشور آفریقایی در ایالات متحده، اتحادیه اروپا و فرانسه را به دلیل محکوم کردن کودتای نظامی سودان اخراج کرد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرد، شش دیپلمات سودانی به دلیل حمایت از «عبدالله حمدوک» نخست‌وزیر سودان در پی کودتای نظامی در این کشور، اخراج شدند. (جزئیات بیشتر)

سودان در تاریخ ۱۱ آوریل ۲۰۱۹ (۲۲ فروردین ۱۳۹۸) پس از تظاهرات گسترده مردمی در اعتراض به اوضاع نابسامان اقتصادی، شاهد عزل «عمر البشیر» رئیس جمهور سابق سودان به دستور ارتش بود.

این کشور از ۲۱ آگوست ۲۰۱۹ (۳۰ مرداد ۱۳۹۸) وارد مرحله انتقالی شد که قرار بود به مدت ۵۳ ماه ادامه یابد و در اوایل سال ۲۰۲۴ انتخابات در این کشور برگزار شود. اما حدود یک هفته پیش (سوم آبان) رسانه‌ها از وقوع کودتای نظامی در سودان و بازداشت عبدالله حمدوک نخست‌وزیر و تعدادی دیگر از وزرای دولت انتقالی این کشور خبر دادند.

در واکنش به اظهارات رئیس شورای حاکمیتی انتقالی سودان، وزارت فرهنگ و اطلاع‌رسانی سودان اعلام کرد که این اظهارات موید وقوع یک کودتای نظامی در کشور است. بنا بر اعلام وزارت اطلاع‌رسانی سودان، عبدالله حمدوک پس از امتناع از صدور بیانیه‌ای در حمایت از کودتای نظامی به مکانی ناشناس منتقل شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار