خبرگزاری فرانسه: ایران حق رأی در سازمان ملل را به دلیل بدهی از دست داد-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

خبرگزاری فرانسه: ایران حق رأی در سازمان ملل را به دلیل بدهی از دست داد

رسانه‌ها از تعلیق حق رای ایران در سازمان ملل بدلیل عدم پرداخت حق عضویت ناشی از تحریم‌های آمریکا خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 12
کد خبر: ۱۱۷۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌ها غروب چهارشنبه به وقت تهران گزارش دادند که ۸ کشور از جمله ایران به دلیل عدم پرداخت بدهی، حق رای خود در سازمان ملل متحد را از دست دادند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» ۸ کشور از جمله ایران، ونزوئلا و سودان حق رای خود در سازمان ملل را به دلیل پرداخت نشدن بدهی از دست دادند.

«آنتونیو گوترش» روز سه شنبه در نامه ای به مجمع عمومی سازمان ملل گفت که در مجموع بدهی ۱۱ کشور عقب اقتاده است. بر اساس منشور سازمان ملل، حق رای یک کشورعضو زمانی تعلیق می‌شود که بدهی های معوقه آن برابر یا بیشتر از میزان پرداختی باشد که باید طی دو سال گذشته پرداخت می کرد.

اگر بدهی معوقه به دلیل شرایط خارج از کنترل عضو در نظر گرفته شود، مجمع ممکن است به آن کشور اجازه دهد به رای دادن ادامه دهد.

گوترش گفت، هشت کشوری که در حال حاضر حق رای خود را از دست داده‌اند عبارتند از ایران، سودان، ونزوئلا، آنتیگوا و باربودا، کنگو، گینه و گینه نو.

گوترش حداقل مبلغی که هر عوض باید برای بازیابی رای خود بپردازد را مشخص کرد. برای مثال، برای ایران کمی بیش از ۱۸ میلیون دلار است، در حالی که سودان باید نزدیک به ۳۰۰۰۰۰ دلار و ونزوئلا حدود ۴۰ میلیون دلار تامین کند.

سال گذشته نیز ایران رای خود را به دلیل عدم پرداخت حق عوضویت از دست داد. ایران اعلام کرد که به دلیل تحریم های اقتصادی ایالات متحده نمی‌تواند حتی حداقل مبلغ را پرداخت کند.

پس از ماه‌ها مذاکره، به ایران معافیت داده شد و در ماه ژوئن و در زمان انتخاب اعضای جدید شورای امنیت، رای خود را پس گرفت.بودجه عملیاتی سازمان ملل که در دسامبر تصویب شد حدود ۳ میلیارد دلار است. بودجه آن برای عملیات حفظ صلح، که جداگانه است و در ژوئن تصویب شد، حدود ۶.۵ میلیارد دلار است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده