رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

ابراز نگرانی عربستان از تشدید درگیری‌های نظامی در سودان

وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای از تشدید درگیری‌های نظامی بین ارتش سودان و شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع در این کشور ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر بنابر گزارش شبکه المیادین، وزارت خارجه عربستان همچنین طرف‌های درگیر در سودان را به گفت‌وگو و خویشتنداری برای کمک به تکمیل توافقات صورت گرفته، فراخواند.

رسانه‌های عربی و آفریقایی، امروز (شنبه ۲۶ فروردین)، از درگیری شدید میان ارتش سودان و شبه‌نظامیان موسوم به «الدعم السریع» (پشتیبانی سریع) در خارطوم خبر دادند.

ارتش سودان اعلام کرد که نیروهای پشتیبانی سریع علیه دولت شورش کرده‌اند و ارتش موفق به دفع حمله صورت گرفته علیه فرماندهی کل نیروهای مسلح شد و درگیری میان دو طرف در فرودگاه بین‌المللی خارطوم پس از تلاش نیروهای پشتیبانی سریع برای کنترل آن در جریان است.

سودان پس از کودتای نظامی که در اکتبر ۲۰۲۱ روی داد،در هرج و مرج شدیدی به سر می‌برد. در هفته‌های اخیر ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع در خارطوم و اطراف آن، نیرو و سلاح جمع‌آوری کرده‌ بودند. پیش از آن نیز، ارتش حضور خود را در مرکز شهر تقویت و خودروهای زرهی را تقریباً در تمام تقاطع‌های منتهی به کاخ ریاست جمهوری کشور مستقر کرده بود.

ارتش سودان پنجشنبه گذشته نسبت به درگیری با نیروی شبه نظامی قدرتمند این کشور که نیروهایش را در پایتخت و دیگر شهرها مستقر کرده است، هشدار داده بود.

اختلاف بین ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع در سودان که هر دو با هم کودتای اکتبر ۲۰۲۱ در این کشور را هدایت کردند، در ماه‌های اخیر تشدید شده است و موجب به تاخیر افتادن امضای توافقنامه مورد حمایت بین‌المللی با احزاب سیاسی برای احیای گذار دموکراتیک در کشور شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار