آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

«الخلیج» از نقش محوری امارات در آموزش شبه‌نظامیان در یمن خبر داد

برخی منابع نظامی امارات از نقش محوری این کشور در آموزش شبه‌نظامیانی موسوم به ارتش یمن، برای آماده‌سازی آنها جهت اجرای عملیات‌های رزمی در ساحل غربی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 31
کد خبر: ۱۷۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر ، برخی منابع نظامی اماراتی گفتند که نیروهای یمنی آموزش‌دیده و مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات جنگی، عملیات‌های رزمی در جبهه ساحل غربی را انجام خواهند داد و به هر گونه عملیات‌های انصارالله پاسخ خواهند داد.

 

این منابع در مصاحبه با روزنامه اماراتی «الخلیج»، نقش محوری نیروهای مسلح امارات در آموزش و توانمندسازی یگان‌های رزمی یمنی و ارائه حمایت‌های لجستیک و تسلیحاتی به این یگان‌ها به منظور اجرای مأموریت‌های ملی برای مقابله با «شبه‌نظامیان» و حمایت از مناطق آزادشده را ستود.

 

الخلیج به نقل از این منابع، این شبه‌نظامی‌ها را «ارتش ملی» نامید و نوشت، نزدیک به ۹۰ هزار نیروی «ارتش ملی» برای اجرای مأموریت‌های رزمی بی‌سابقه آماده شده‌اند که توان و امکانات ارتش برای تکمیل آزادسازی تمامی شهرها و پایان دادن به کودتا در صورت عدم دستیابی به راه‌حل سیاسی، را تقویت می‌کند.

 

نزدیک به یک ماه است که زمزمه خروج نیروهای اماراتی از یمن به گوش می‌رسد و مقامات امارات هم این مسئله را تأیید کرده‌ ولی آن را «کاهش نیرو یا بازاستقرار آن» خوانده‌اند. با این حال هنوز آمار مشخصی از تعداد نظامیان خارج شده از یمن در دسترس نیست.

 

خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا به نقل از منبع آگاهی که بنا به دلایل امنیتی خواسته نامش فاش نشود، گزارش داد که ابوظبی طی هفته‌های گذشته، بیش از نیمی از نیروهای خود را از یمن خارج کرده است

.

این منبع آگاه به این خبرگزاری گفته است: «قبل از آنکه عقب‌نشینی آغاز شود، نزدیک به ۱۰ هزار نیروی اماراتی در یمن حضور داشت».

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار